Ada Marie NelkeFoto: Martin Ahven
Inimesed
2. märts 2020, 19:44

VIDEO | „Rannamaja“ staaride vahel on läinud tõeliseks kismaks: ära Eestisse tagasi tule, sa oled lihtsalt debiilik (21)

"Rannamajast" tuntud Merylin Nau ja Ada Marie Nelke on tülli läinud ja viimane soovitab Merylinil lausa Eestisse mitte naasta.

Merylin postitas Twitterisse pildi, kus naine hoiab käes silti, millel kirjas "Millal me ütleme meestele, et nad oleksid paremad, selle asemel, et öelda naistele, et valige paremini?" ja lisas pildile ka enda kommentaari: "Ei... Naised peavad paremini käituma ja mehed kohtlevad naisi nii, nagu naised ennast ise kohtlevad. Sa tõmbad ligi sarnaseid inimesi. Mind ei ole ükski mees kunagi väärkohelnud ja ma usun, et see oleneb naisest. Vihka või ära vihka mind, et ma seda ütlesin."

See seisukoht vihastas välja aga Ada, kes kirjutas Twitteris: "Ma ei ole kordagi Merylin Nau kohta avalikult halvasti öelnud, aga ausalt ära Eestisse tagasi tule, sa oled lihtsalt debiilik."

Et ennast rohkem selgitada, tegi Merylin ka Youtube'i video. "Tagasiside sõnumile, mis ma Twitterisse kirjutasin, ei olnud absoluutselt see, mida ma tegelikult mõtlesin. Kuigi tean, et väljendasin end täpselt nii, nagu te oleks kõik ise süüdi, et mehed teiega nii käituvad. Kuid see sõnum polnud absoluutselt mõeldud nendele naistele, kes on päriselt head naised, kes väärtustavad ennast, teavad oma kohta ja ei paku ennast meestele. Ja respekt teile sellise käitumise eest. Ma olen alati selliseid naisi kummardanud ja te ei ole selles süüdi, et mehed teie juurde tulevad ja mida iganes nad ka teevad."