Tele

Endine vang: Anna-Maria Galojan ei olnud inimene, vaid must kaltsakas! (5)

LISA KOMMENTAAR

7. märts 2020, 17:54
Galojani sõbrannad on ta unustanud, pikka aega pole midagi kirjutatud. Guugeldasin siis ise ja sealt instagrammist näeb ikka " " võrratuid pilte Anna-Mariast!
to 08:183. märts 2020, 11:53
Kas ühelt poolt teisitmõtlejate ning radikaalide ja teiselt poolt allilma kriminaalide vahel saab ikka võrdsusmärki tõmmata? Kas see pole nagu veidi demagoogiline?
to kes peab, see isrub3. märts 2020, 11:48
ei saa päris ühte patta panna tülikaid radikaale ja teisitimõtlejaid ning teiselt poolt allima paadunud kriminaale. Need on siiski kaks erinevat kategooriat. Võrdsusärgi panmine olks veidi nagu demagoogiline.
2. märts 2020, 22:35
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
lootjale3. märts 2020, 03:19
Eks sa mine ise vangivalvuriks ja võta kostitamisks kompvekke kaasa. Ja silita neil pead. Mida sa arvad, et kas nad oleksid sulle selle eest tänulikud või? Ei usu mitte. Sellise kontingndiga ei saagi teist moodi suhelda kui vaid jõupositsioonilt. Füüsiliselt selgeks teha. Kurikael ju muud, mõistlikku argumenti ei arvestagi. Tema jaoks oled sina vaid põlastusväärne "fraier". Korralik inimene üldreeglina vanglasse ei satugi. Ja esmakordselt eksinu saab meil algul tingimisi. Et üldse vanglasse sattuda, selleks peab ikka vastav paturegister olema.
kes peab, see istub3. märts 2020, 08:18
See on õige. Keegi ei sattu juhuslikult vangi - Tiit Madisson istub iga riigikorra ajal vangis.