Film

„HÄBI!“ Näitlejannad marssisid Polanski võidu peale saalist välja (3)

LISA KOMMENTAAR

Moderaatorile see millegipärast ei meeeldinud3. märts 2020, 04:21
Aastakümneid hiljem! Aga kas süütuse presumptsioon nüüd enam ei kehtigi? Mis eeldab, et süüdistatav on süütu ja süüdistaja kohus on tema süü kohta veenvad tõendid esitada. Kui pole, siis kukub süüdistus ümber. Aga kustkohast need tõendid siis aastakümneid hiljem enam välja peaksid tulema? Ainuüksi ühe sõna teise sõna vastu jääb väheseks. Kas me pole liikunud tagasi inkvisiooniaegade praktika juurde? Kus polnudki mingeid tõendeid vaja. Piisas kui keegi vaid teisele osutas ja väitis, et too on n õ i d! Ja asi võiski lõppeda t u l e r i i d a g a.
millegipärast ilmuvad süüdistajad ja kahjutasu nõudjad sageli välja alles aastakümneid hiljem3. märts 2020, 04:17
Aga kas süütuse presumptsioon nüüd enam ei kehtigi? Mis eeldab, et süüdistatav on süütu ja süüdistaja kohus on tema süü kohta veenvad tõendid esitada. Kui neid pole, siis kukub süüdistus ümber. Aga kustkohast need tõendid siis aastakümneid hiljem enam välja peaksid tulema? Ainuüksi ühe sõna teise sõna vastu jääb väheseks. Vähemasti peaks jääma. Kas me pole liikunud tagasi inkvisiooniaegade praktika juurde? Kus polnudki mingeid tõendeid vaja. Piisas kui keegi vaid teisele sõrmega näitas ja väitis, et too on nõid! Ja asi võiski lõppeda kas tuleriida või muu hukkamisega.
Filimimaailmas on omad tavad3. märts 2020, 04:05
Kena figuuri, näolapi, kõrge enesehinnangu ja kuulsuse-ihaga näitsikuid on väga palju. Aga piedestaalile jõuavad neist siiski vaid väga-väga vähesed. Kes on edukas, kes mitte? See oli juba igivana ütlus, et tee filmistaariks pidavat sageli minema läbi režissööri või produtsendi voodi.