MadonnaFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
2. märts 2020, 09:39

Madonna on katkine nukk, kes püsib koos vaid kleeplindi ja liimi abil (10)

Vigastustega heitlev Madonna jättis ära pühapäevase Pariisi kontserdi – see on tema maailmaturneel juba 14. esinemine, mis superstaari tervisliku seisundi tõttu ära jäi.

61aastane lauljanna teatas esinemise annulleerimisest sotsiaalimeedias. "Kui vaid põlved ei väänduks ja kõõlused ei rebeneks ja miski ei valutaks ja pisarad ei tilguks mu silmist .... Kuid, oh häda, nii see on ning see tuletab meile, tänu Jumalale, meelde tähtsat asjaolu: oleme inimesed."

 
 
 
View this post on Instagram

Here I Am——Flesh and Blood 🩸 If only knees didn’t twist and cartilage didn’t tear and nothing hurt and tears never fell out of our eyes.........But alas they do and Thank God for this important reminder that we are human. I Fell 2 nights ago on stage when a chair was literally pulled out from underneath me by mistake and I landed on the floor on my tail bone. I made it thru the show last night but just barely because I hate disappointing. However today even I can see that this broken doll held together with tape and glue, needs to stay in bed and rest for a few days so she can finish the tour with a smile on her face and in one piece. ❌ Thank You for your understanding Paris! 🇫🇷 🙏🏼 #madamextheatre

A post shared by Madonna (@madonna) on

Madonna seletas fännidele, et oli neljapäevasel Pariisi kontserdil laval valusalt kukkunud: "Minult tõmmati kogemata sõna otseses mõttes tool alt." Diiva maandus sabakondile. Pealtnägijate sõnul oli ta olnud pisarais ja näinud kõndimisega ränka vaeva. Laupäevase Pariisi kontserdi suutis lauljanna  valudega võideldes siiski ära anda, sest ei tahtnud publikule pettumust valmistada, ent kukkumine andis tema niigi haigele põlvele uue matsu. 

"Täna aga mõistan isegi mina, et see kleeplindi ja liimiga koos püsiv katkine nukk peab paar päeva voodis puhkama, et viia tuur lõpule naerusuisena ja ühes tükis."