Olav OsolinFoto: Erki Pärnaku
Tele
1. märts 2020, 10:50

Olav Osolin: pakkusime Provinssirockil Red Hot Chili Peppersi meestele piiritust, mida olime salaja viinapudelites üle piiri toonud (3)

"Mul on alati elus olnud nii, et kui saavutan milleski mingi taseme ja taipan, kuidas seda tehakse, muutub see reeglina mulle ebahuvitavaks ning lülitan end järgmisele lainele," räägib Olav Osolin saates "Hommik Anuga".

Osolin avaldas raamatu "Minu esimene elu", kus on mitmeid meenutusi tema noorpõlvest ja karjäärist. Näiteks kirjutab ta seal, kuidas ta koos sõpradega Eestis esimesi diskosid tegema hakkas. "Minust kujunes välja jutumasin, sest tolleaegne diskoteek erines praegusest nagu öö ja päev. Tol ajal pidi diskor  kogu aeg mulisema, lava äärel tantsima ja publikuga suhtlema. Tol ajal oli diskor nagu rokkstaar.

Ta meenutab saates ka seika, kui käis koos Singer Vingeriga nende esimesel välistuuril Provinssirockil. "Olime koos legendaarse Red Hot Chili Peppersiga ja vaatasime nende tätoveeringuid, vahetasime särke ja pakkusime neile piiritust, mida olime salaja viinapudelites üle piiri toonud. Nad ütlesid, et pole oma elus nii kanget jooki joonud."