Anett KulbinVideo: Erlend Štaub
Üritused
1. märts 2020, 02:04

ÕL VIDEO | Anett: Jaagupi lugu läks mulle rohkem hinge kui Uku oma (40)

"Alustuseks tuli üllatusena see, et me jõudsime finaali," tunnistas "Eesti laulu" superfinaalis kolmandale kohale jõudnud lauljanna Anett Kulbin Õhtulehele. 

"Kogu selle pinge ülesehitus on nii pinev olnud: oleme siin päevi olnud, proove teinud. See tänane õhtu on natuke nagu pinge langus," lausus Anett. "Ja kui selle pinge langusega kaasnevad sellised žürii hääled, siis tahes-tahtmata toimub emotsioonide vallandumine."

Kõige soojemalt läks Anetile hinge Uus-Meremaa lauljanna ja produtsendi Kimbra 12 punkti. "See on nii kummaline, kuidas elu läheb. Olen Kimbrat fännanud ja mitmeid kordi tema plaate otsast lõpuni kuulanud. Olen ka ise laulnud tema lugu "Settle Down". Kui sa korraga istud seal ja ta ütleb, et annab sulle 12 punkti 12st, siis sellel on mingi oma jõud."

Anett tunnistab, et mõnes mõttes tuli Uku võit talle üllatusena. Esimese kahe hulka ennustas lauljanna Jaagup Tuisku ja Uku Suvistet. "Kui Egert ei olnud selles valikus, siis automaatne valik minu jaoks oli Jaagup.Tema esitus oli väga terviklik ja väga tugev. Mitte, et Uku oma ei oleks olnud. Arvan, et Jaagupi lugu läks mulle rohkem hinge," tunnistas Anett.