Jaagup TuiskVideo: Erlend Štaub
Üritused
1. märts 2020, 01:42

ÕL VIDEO | Jaagup Tuisk: sellise konkursi puhul ei saa kunagi kindel olla, kuidas hääletus läheb (11)

"Teine koht oli rohkem, kui oleksin arvanud või unistada osanud," sõnas "Eesti Laulu" finalist ja tänavune suurfavoriit Jaagup Tuisk Õhtulehele pärast lõpptulemuste avalikustamist. 

Jaagup sõnas, et on "Eesti laulu" võitja Uku Suviste üle siiralt õnnelik. "Ma olen väga õnnelik ta üle, et ta lõpuks saab sinna konkursile minna." 

Superkolmik, kuhu  kuulusid lisaks Jaagupile ja Ukule ka Anett & Fredi, oli Jaagupi sõnul vägagi suur üllatus: "Selliste konkurside puhul ei saa kunagi kindel oled, kuidas hääletused lähevad. Eeldasin, et Uku on esimese kolme hulgas, aga et nii läks... see oli väga vinge," lausus Jaagup.

Kõige toredamaks kommentaariks "Eesti laulu" karussellis peab Jaagup siiani seda, kui lauljanna Lenna Kuurmaa tema nimega eksis ning Tambet Tuisuks nimetas. "See oli tore vimpka lava taga." 

"Kaasa võtan ma terve selle suure elamuse, kõik need inimesed, erinevad kontaktid. Kogu see elamus oli metsikult vinge!"

Pärast "Eesti laulu" saab noor laulja aga keskenduda kooli lõpetamisele. "Olen alles 18aastane. Mul on siin palju otsuseid vaja teha. Lõpetan kooli ära ja siis vaatame edasi."

Vaata ka täispikka videot!