Helene ja MadisFoto: Erlend Štaub
Inimesed
24. juuli 2020, 09:30

Kaksikute emaks saanud Helene Vetik: laste nimed on seotud filmimaailmaga (4)

Disainer ja stilist Helene Vetik ning tema kallim Madis Nestor tervitasid 6. juulil perre järelkasvu - paar sai kaksikute Tilda ja Taika vanemateks.

Helene selgitab Õhtulehele, et nimede taga peitub sügavam tähendus. „Tilda pärineb nimest Matilda ja see tähendab võitlusvaimu. See on meie jaoks oluline nimi, kuna kui Madisega 12 aastat tagasi tutvusime, oli meie suureks ühendavaks lüliks film „Leon“, kus on peategelaseks Matilda. Ja nimi Taika on huvitava päritoluga – nimelt on see tuntud Soome nimi, aga ka Leedu ja Maori. Taika tähendab maagiat, leedu keeles aga rahu. Meie jaoks on see jällegi seotud filmimaailmaga ja sama nime kannab meie lemmikrežissöör Taika Waititi, aga ka näiteks tuntud soome nais-DJ ja -kunstnik Taika Magic Mannila,“ räägib ta.

„6. juulil kohtusime me Tilda ja Taikaga. Mina ja beebid oleme nüüd kolmandat päeva kodus ja teate, mis? Praegu pole ma üldse väsinud, hirmul, ebakindel, vaid mõtlen: „Teeme selle ära, kallis!“. Aitäh, Madis, et oleme koos õnnelikud, kasime ja kaisutame, oleme armunud, jagame majapidamistoid ja tunneme end hästi. Samuti suur tänu minu sõbrale Karlile, kes tõi meele hiigelsuure ja maitsva ahjuroa, et me ei peaks toidu pärast muretsema, aitäh minu vanematele, kes aitasid meil koristada. Aitäh sõpradele, kes tulid appi ja parandasid meie dušiukse ajal, kui olin haiglas. Aitäh minu õele, kes käis külas ja oli mulle vaimselt toeks. Aitäh meie ämmaemandale, ta on sõna otseses mõttes ingel. Aitäh klientidele, kes on veninud tööde osas super mõistvad ja toetavad,“ kirjutas Vetik eelmisel nädalal Instagramis jagatud piltide juures.

Kaksikute ootuse avaldas Helene veebruari lõpus sotsiaalmeedias. "Ma ei tea mis selle pealkirjaks panna. Aga kui üks inimene tuleb veel rääkima kui väga raske töö on kaksikud, siis tuleb ise neid kasvatama," kirjutas Helene piltide juures, kus beebikõhtu demonstreeris.