Taylor SwiftFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
29. veebruar 2020, 13:00

Taylor Swift klaarib oma videos arveid mitme kuulsa mehega (2)

Taylor Swift kujutleb oma uues laulus "The Man", milline oleks tema elu siis, kui ta poleks mitte kohutavalt rikas valge naine, vaid kohutavalt rikas valge mees.

Muusikavideo aga annab põhjust arutada, kellega Swift sedapuhku isiklikke arveid klaarib. Lauljatar on tuntud oma vimma ülekandmise poolest loomingusse. Ka "The Mani" video pole erand, märgib People.

Taylori alter ego Tyler Swift näeb kangesti näitleja Jake Gyllenhaali moodi välja. Ilmselt pole see juhus, sest nad kurameerisid aastaid tagasi, kuid Jake pole intervjuudes tahtnud Taylorist üldse rääkida. Videos lõmpsitakse ka habemiku üle, kes jahtlaeval supermodellidega pidutseb - ju on see suse Leonardo DiCaprio pihta, kes on kurameerinud kümnete kaunite neiudega, kuid kellele seda pahaks ei panda. Ent Taylorit on kritiseeritud tema arvukate boyfriend'ide poolest.

Tyler Swift hüsteeritseb ka tenniseväljakul ja People'i arvates meenutab see reketi purustamine ennekõike John McEnroe'd. Oma nätaka saab lauljatarilt ka Ariana Grande ja Justin Bieberi mänedžer Scooter Brown, kes hiljuti ostis Taylori varasemate albumite avaldamisõigused.