Filipp KirkorovFoto: Scanpix
Tele
27. veebruar 2020, 20:27

Venemaa popikuningas Filipp Kirkorov armastusest Uku Suviste vastu: ta on erakordne artist ja laulja (23)

Venemaa popmuusika kuningas Filipp Kirkorov avas harukordselt ETV võttegrupile oma Moskva kodu uksed. "Ringvaate" intervjuus tunnistas laulja, et kui Uku Suviste oleks teinud karjääri Venemaal, oleks ta täheks saanud. "Tal on kõik šansid halli massi seas esile tõusta."

"Uku on erakordne artist ja laulja. Teisi selliseid nagu Uku, pole. Ta on väga professionaalne," rääkis Kirkorov, lisades, et Uku on selgelt väga kogenud.

Filippi sõnul ei saanud Suviste hetkega populaarseks. "Tema vanemad on siiski kunstiga seotud inimesed. Ta on lapsest saadik lava ja muusikat näinud-kuulnud. Tema silmist paistab intelligentsust. Ta on väga musikaalne, tal on väga hea hääl. Välimus on väga ilus. Meil on Serjoža Lazarev, Dima Bilan, Aleksandr Panajotov - nii suures riigis nagu Venemaa on uskumatult vähe noori talente," selgitas laulja.

Lisaks tunneb popmuusik huvi Tallinna linnahalli vastu. “Millal see linnahall avatakse? Millal see remont lõpeb? Või pole alustatudki?” pärib Kirkorov ning kurvastab, kui kuuleb, et vastus on ei.

“Kas ma jõuan seal oma lavakarjääri jooksul veel esineda või mitte? Mina väga tahan jälle sellel laval seista. Muidugi tuleb sinna vaimustav suurhall. Rahvast palju rohkem kui linnahallis,” usub ta. 

Mees meenutas esinemist koos Alla Pugatšovaga 1985. aastal, mida kanti üle kesktelevisioonis. “Jah, ega me ainult laulnud. Seal juhtus kõike. See oli vaimustav aeg, mis jääb eluks ajaks meelde,” õhkab ta. 

Kirkorov tunneb Tallinna vastu suurt armastust ja kiindumust ka seetõttu, et just sinna toimus tema esimene välismaareis lapsena koos ema ja isaga.

“Kui isa käis suurtel kontsertidel sotsialismiriikide suurte artistidega. Sentimentaalsus seoses Tallinna kui esimese välismaareisiga jäi alatiseks. Juba 30 aastat sõidan ma peaaegu igal aastal Tallinna,” räägib ta.

Külaskäigust Moskvasse valmib ERRil ka erisaade "Külas Filipp Kirkorovil. Eksklusiivne intervjuu", mida ETV+ näitab sel reedel kell 20.25. "Ringvaade" toob neljapäeval ekraanile selle kohtumise eredamad hetked. Üks meeleolukamaid oli kahtlemata vastastikku kingituste jagamine, kus saab teada, mida Kirkorov arvab talle toodud öölooma maskidest.

ETV võttegrupp viis Kirkorovile kingiks Öölooma unemaskid Foto: ERR