Amber Heard ja Johnny Depp 2016. aasta jaanuaris. Foto: AFF-USA.COM/Scanpix
Inimesed
27. veebruar 2020, 12:22

Johnny Depp ähvardas oma sõbratari uputada, põlema pista ja...

Londoni kohtus loeti ette Johnny Deppi kunagised mobiilisõnumid, kus ta ähvardas oma toonase sõbratari ja hilisema abikaasa Amber Heardi uputada, põlema pista ja surnukeha rüvetada. 

Väidetavalt kirjutas "Kariibi mere piraatide" täht (56) 6. novembril 2013 oma sõbrale, briti näitlejale Paul Bettanyle: "Põletame Amberi ära. Uputame ta, enne kui me ta ära põletame!!! Pärast k**in tema põlenud surnukeha, veendumaks, et ta on surnud."

New York Posti teatel kirjutas Depp järgmise aasta mais Bettanyle, et peab joomisega lõpparve tegema. "Jõin pühapäeval öö otsa, enne kui Amberi auto peale võtsin, et L.A-sse sõita ... Inetu lugu. Ei söönud päevade kaupa... pulbrid... pool pudelit viskit, tuhat Red Bulli viinaga, tabletid, 2 pudelit šampanjat lennukis, ja mis ma selle eest saan? Vihase ja agressiivse indiaanlase [ilmselt viide Deppile enesele, kelles on indiaani verd], kes on täiesti sodi, röögib rõvedusi ja solvab kõiki, kes lähedale satuvad. Mulle aitab. Tuleb tunnistada, et olen peast liiga soe, et oma raevu armastatu pihta pihustada... Olen liiga vana, et selline tüüp olla. Aga tablette võib küll!"

Eelistugil viibis lehe teatel ka Depp ise. Tegu on superstaari kohtuasjaga Briti kõmulehe The Sun vastu seoses artikliga, kus väideti, et Depp on oma eksnaise Heardi (33) suhtes vägivaldne olnud. Protsess algab 23. märtsil. 

Deppi advokaat David Sherborne nentis, et kohus saab kuulda Deppi ja Heardi täiesti lahknevaid versioone sündmustest. "Üks isik, üks pool, valetab ja teine mitte. Mõistagi on see [valetaja] meie väitel Heard." Advokaadi väitel oli armusuhtes vägivallatsejaks hoopis Heard. 

Deppi ja Heardi armusuhe lõppes 2016. aasta mais, mil näitlejatar süüdistas Johnnyt vägivallatsemises ja ilmus kohtusse vermeis näoga. Lahutus jõustus järgmisel aastal.