Suur galerii võistlusõhtu "The League 2" Tondiraba jäähallisFoto: Karli Saul
Inimesed
26. veebruar 2020, 22:02

PILDID | See oli raju õhtu, mis jäi paljudele meelde – „The League 2“ Tondiraba jäähallis (1)

See oli küll nüüd õhtu, mis jäi paljudele meelde! Vaata suurt pildigaleriid võistlusõhtust "The League 2" Tondiraba jäähallis.
Suur galerii võistlusõhtu "The League 2" Tondiraba jäähallis Foto: Karli Saul

"The League 2" on nüüd kirjutatud ajalooraamatutesse: 13 lahingut, ülivõimas avanumber staartšellist Silvia Ilveselt, tantsutüdrukud Backstreet Girls, legendaarsed õhtujuhid Cool D ja Kozy.

Suur galerii võistlusõhtu "The League 2" Tondiraba jäähallis Foto: Karli Saul

Tallinnas 22. veebruaril peetud kikkpoksiürituse "The League 2" nelja mehe turniiri võitis Tartust pärit Ott Remmer, kes alistas poolfinaalis Romet “Purustaja” Reilsoni. Rometi kontol on nüüdseks 31 matši, nende seas esimene kaotus. Finaalis kohtus Remmer valgevenelase Andrei Tšigileitšikiga, kes sai vigastada, kuid juba lepiti kokku, et võideldakse peagi uuesti. Võidukarika andis Ott Remmerile üle Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart.

Tõelise üllatuspommi lõhkas Dmitri Ivanov, kes kiirelt alistas Inglismaal elava kogenud Andy Manzolo. Andy lubas enne matši, et hävitab Ivanovi. „Me oleme lihtsalt erinevast klassist,” nentis Manzolo.

Ivanov möönis, et Manzolo on tubli: „Ta on jõudnud sinna, kus ta on. Mina nimetan Eestit konnatiigiks. Siit välja murda kuhugi on suur saavutus. Olen ise seda proovinud kunagi.”

Suur galerii võistlusõhtu "The League 2" Tondiraba jäähallis Foto: Karli Saul

Ringi astusid ka naisvõitlejad. Koolitüdruk Sigrid Kapanen jahmatas võiduga tai poksi treenerit Eneli Sõmerit. Crista Padu alistas Karin Ratniki. Kozy pole nõus väitega, et naiste kaklused on tihtipeale isegi verisemad ja vihasemad. „Olgugi, et võitlusspordi kaasahaaravusest moodustab arvestatava osa agressiivsus ja ootus nokaudile, siis tegemist on spordiga, kus viha peab olema kontrollitud ja austus oponendi vastu on elementaarne,” sõnas ta. Kozy ootab alati tehniliselt head sooritust ja sportlaste füüsilist ettevalmistust, mis võimaldab terve matši vältel hoida tugevat pinget.

Vaata suurt pildigaleriid!