Andrus Elbing ehk Beebilõust ja tema kaaslanna Ingrid Mänd.Foto: Stanislav Moshkov
Inimesed
26. veebruar 2020, 15:36

VIDEO | Beebilõust ja Ingrid Mänd astuvad anonüümsete kommentaatorite vastu sõtta: f**k you, kes ütlesid, et sellised narkarid ei tohiks lapsi saada (10)

Sotsiaalmeediastaar ning blogija Kristina Pärtelpoeg on kutsunud oma uues videoblogis külla räppar Beebilõusta kauni kaasa ja tütre Venuse ema, Ingrid Männi. Beebilõust ning Mänd on järgmised avaliku elu tegelased, kes võtavad ette kohtutee anonüümsete kommentaatorite vastu. 

"Tervitan neid netikommentaatoreid, kes ütlesid, et sellised narkarid ei tohiks lapsi saada, nad tuleks ära kastreerida. Fuck you!" ütles Mänd videoblogis. 

Pärtelpojal leidub sõbranna jaoks ainult kiidusõnu: "Ingrid on reaalselt supermom. Ta on selline ema, kes käib oma lapsega kolm tundi päevas jalutamas ja teeb ise beebipüreesid, aga ta ei käi kuskil netis mölisemas, et miks te ka ei tee!" 

Pärtelpoja sõnul on Mänd parim ema, keda ta teab. Mänd teeb oma tütrele Venusele ise tervislikke beebitoite ning videoblogis õpetab ta Pärtelpojale, kuidas beebipüreesid valmistada.

Muuhulgas jagavad naised muljeid ka emaduse- ja eluteemadel. Lisaks arutlevad nad ka erinevate Facebooki beebigruppide üle. "Ma vaatan kõrvalt ja naeran, ei viitsi sekkuda sellesse. See on debiilsus. Ma olen nendes gruppides, vaatan kaugelt, kui midagi on vaja teada," ütles Mänd.

Vaata lähemalt juba videost, kuidas valmistada kodust beebipüreed ning mida laimajatega ette võtta!