Foto: kaader filmist
Film
25. veebruar 2020, 15:50

Kriitikat saanud „Sipsiku“ film tõusis juba avanädalavahetusega vaadatuimaks kodumaiseks perefilmiks

“Sipsikut” käis eellinastuste ja avanädalavahetuse jooksul kinosaalides vaatamas 50 048 inimest. Sellist tulemust ei ole seni ükski kodumaine perefilm saavutanud.

Uus animafilm "Sipsik", mille nimiosas häälnäitlejana Ott Sepp, alustas oma kinolevi kinodes üle Eesti 621 seansiga, kirjutab ERR Menu

Pühapäeva õhtuse seisuga oli filmi Eestis vaadanud 50 048 inimest, mida on rohkem kui Eesti seni populaarseimad lastefilmi "Eia jõulud Tondikakul" (28 766), "Lotte ja kadunud lohed" (28 984) ning "Supilinna salaselts" (17 722) oma avangutega saavutasid.

"Sipsik" jääb oma avangu publikunumbriga kodumaises arvestuses alla vaid "Tõele ja õigusele", mida käis avanädalavahetusel vaatamas 51 239 inimest.

Filmi produtsent Kristel Tõldsepp on "Sipsiku" kinomenu eest vaatajaile tänulik ja kinnitab, et kogu tiim tundis filmi tehes vastutust terve Eesti rahva ees.

Tugevad avanädalavahetused on Eesti filmidest teinud veel “Klassikokkutulek 2” 49 432 vaatajaga, “Klassikokkutulek 3” 47 413 vaatajaga ja “Talve” 43 431 vaatajaga.

„Sipsiku“ film põhjustas eelmisel nädalal ka pisikese meediatormi, kuna paljud eellinastustel käinud lapsevanemad olid pettunud ja koguni nördinud, sest nende meelest on Sipsiku helgest, läbinisti positiivsest tegelaskujust saanud filmis hoopis midagi muud. 

LAPSEVANEMAD NÖRDINUD: üks laps nuttis „Sipsiku“ filmi vaadates lohutamatult! Filmi autorid: äratasime Sipsiku ellu