Foto: Pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
27. veebruar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 28. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Peaksid endale ausalt tunnistama, millised on su nõrgad küljed. Tegeleda tasuks just selliste asjadega, mis hästi ei õnnestu, see nõuab üksjagu enesedistsipliini.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul tuleb kohustuste tõttu nii mõnestki lõbustusest loobuda. Töises asjaajamises pole kenast naeratusest suurt kasu, sinult oodatakse konkreetseid tegusid.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul on ideid, mismoodi tavapärast töökeskkonda paremaks muuta ning kuidas töövõtteid tõhustada. Suudad end distsiplineerida ja jõuad planeeritust rohkemgi ära teha.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Palju energiat läheb töö tegemisele. Sulle võidakse usaldada vastutusrikkamaid ülesandeid. Kui oled mineviku vead parandamata jätnud, võib see sulle komistuskiviks saada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Esile tuleb loomuse õrnem, tunnetuslik pool. Kujutlusvõime on elav ja intuitsioon hea, sellest on abi nii teineteisemõistmisel inimsuhetes kui ka loomingulises töös.

Neitsi
23. august – 22. september

Tegutsemistahe on tugev, kuid planeerimisoskus paraku nii hea ei ole. Sul on raske otsustada, mis on oluline, mis mitte, millises järjekorras asju ette võtta.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Vaevalt et sind töömeeleolu valdab, tahaksid pigem puhata ja mängida. Kui hing lõbutsemise järele ihkab, pole mõtet sisemise sunni vastu sõdida – mine seltskonda, naudi elu.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Palju energiat nõudvaid töid oleks parem mitte ette võtta, uusi projekte mitte alustada. Asjad ei suju niisama lihtsalt, takistusi tekib ka seal, kus sa neid oodatagi ei oska.

Ambur
22. november – 21. detsember

On oht liigse impulsiivsuse tõttu vigu teha. Ära võta tööasju isiklikult. Kui keegi sind kritiseerib, ei anna solvumine ja vihapursked kindlasti väärikust juurde.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Majanduslik positsioon tundub sulle ehk määravamgi kui vaimne tase. Võimalik, et keegi üritab selgeks teha, et olles sinust rikkam, on ta kuidagi parem.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sind huvitab ka teiste inimeste mõttemaailm, tahad neilt midagi õppida. Üks suurepärane võimalus targemaks saada on tehtud vigu analüüsida ja neist järeldusi teha.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Raskete tööülesannete edasi lükkamine võib tekitada mõttetut stressi. Sa oled rahmeldamisest üksjagu väsinud ja vajaksid eelkõige võimalust puhkuseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Fantaasia on hea, omapärased ideed on varmad tekkima. Kui valid neist vaid ühe, õnnestub see ka süsteemselt ellu viia. Mitmel rindel rahmimine sind aga sihile ei vii – kui liiga palju ette võtad, jäävad asjad pooleli. Hiljem avastad, et organiseemise vaev oli asjatu. Parim meelelahutus on reisimine.