Foto: Pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
26. veebruar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 27. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Pead tunnistama, et kui väga sa ka ei püüaks, kõike sa muuta ei saa. Lõpeta muretsemine asjade pärast, mille parandamine sul üle jõu käib, tegele jõukohaste ülesannetega.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Suuremate rahaliste tehingute tegemine võib soiku jääda. Igal tehingul on kaks poolt, ja kui teised inimesed on otsustusvõimetud, ei saa sina end süüdistada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Suudad end maksma panna, enesekindla tegutsemisega jõulise mulje jätta. Kuigi sul on nii tugevaid kui ka nõrku külgi, jääb pehmem pool jääb pigem varju.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Hea aeg julgete tulevikuplaanide tegemiseks, uute eesmärkide püstitamiseks ja nende poole liikuma hakkamiseks. Seejuures on raske teistega koostööd teha – oled nii iseteadlik.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Hea aeg selleks, et end koolitusele või kursustele kirja panna. Palju uut saad teada erinevate inimestega suheldes. Võimalik, et leiad inimese, kellest saab sulle eeskuju ja nõuandja.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled julgelt valmis uusi asju proovima ja muudatusi tegema. Teed ambitsioonikaid tulevikuplaane. Kõik, mida teha tahaksid, pole reaalselt teostatav.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

On palju energiat, ent pole lihtne seda õigetesse kanalitesse suunata. Kipud end jõuliselt maksma panema, oma arvamust teistele peale suruma.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui üksinda punnitad, liigud edasi aeglaselt ja vaevaliselt. Et asjad õnnestuks, tuleb koostööd teha, see aga eeldab egoismi ohjamist, kaaslastega arvestamist.

Ambur
22. november – 21. detsember

Pilk, millega maailma vaatad, pole kuigi realistlik – paljud asjad paistavad keerulisemana, kui need tegelikult on. Teistega suheldes otsid nende sõnade ja tegude varjatud tagamõtteid.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kuigi sul on oluline info olemas, pole sa suutnud seda õigesti ära kasutada – mingid detailid on tõenäoliselt kahe silma vahele jäänud. See asjaolu põhjustab tõrkeid töös.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tasub aktiivselt tegutseda ja julgeid otsuseid teha. Muidugi pole mõttekas pea ees tundmatus kohas vette hüpata, ent mõistlikul määral võib riskimine end ära tasuda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled kaaslasega kannatlik ja suudad tema vajadustega arvestada. Ole vajalikul hetkel olemas ning teine inimene hakkab sind üha rohkem usaldama.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Algav aastaring on hea enesetäiendamiseks ja uute väljakutsete vastu võtmiseks. Kui tööl usinalt tegutsed, märgatakse su edusamme ning võid alustada läbirääkimisi palga tõstmiseks. Ka tervise seisukohalt on aeg soodne – tugeva tahtejõu abil võid üle saada seni su elukvaliteeti rikkunud halvast harjumusest.