Presidendi vastuvõtt 2020: Andrus Vaarik ja tema tütar Marta Vaarik.Video: Rauno Vahtre
Inimesed
26. veebruar 2020, 09:32

„Eesti Vabariik 102“ meeleolukas sünnipäevapidu Viljandis

ÕL VIDEO | Marta Vaarik: ärge laske oma poegadel endale pähe istuda! (144)

„Aitäh Pearudele ja ja Andrestele, oleme tõesti kaugele jõudnud ja elame hästi. Aga nüüd kuulakem rohkem Marisid ja Krõõtasid,“ ütles Andrus Vaarik presidendi vastuvõtul.

„Oli ikka segane aasta. Need kompromissid, mida Toompeal on tehtud, on natuke igapäevased. Poliitikat tehakse poliitika pärast ja unustatakse, et poliitika on ikkagi vahend selleks, et meie elu paremaks läheks, et me areneks ja hoiaks seda, kuhu oleme jõudnud. Need ajad tuleb üle elada. Mulle meeldis väga presidendi öeldu, et ideaalid tuleb meeles hoida. Kuigi võime mõistusega aru saada, et need jäävad saavutamatuteks ja oleme käpuli poris, siis mõnede pilgud on tähtede poole pööratud. Selle jaoks ongi naisi vaja – naised räägivad asjadest, mis on päris,“ räägib Andrus.

Andruse tütar Marta Vaarik ütleb, et inimesed peaksid rohkem teadvustama, et mehed tulevad naiste seest. „Nad peavad need väiksed poisid ennast austama panema ja kasvatama nad üles nii, et nad austavad naisi. Ärge laske oma poegadel endale pähe istuda. Kõik inimesed tulevad naiste seest ja sellepärast tekibki mul küsimus, kuidas meil sellised mehed on. Meil pole vaja mitte karmimat kätt, vaid armastust, ja et naised ei näitaks kodus, et mees istub neile pähe.“

Vaata lähemalt videost!