Nicki MinajFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
25. veebruar 2020, 11:00

Kas Nicki Minaj annab uue videoga märku lapseootusest? (1)

Nicki Minaj on vallandanud kuuldused oma rasedusest, avaldades video, kus abikaasa tema kõhtu paitab.

New York Posti teatel postitas 37aastane räpiartist video pühapäeval. Nicki ja tema abikaasa Kenneth Petty (41) paistavad lendavat eralennukiga. Teises postituses andis Nicki fännidele teada, et nad maandusid äsja Trinidadis. 

Paljud fännid on veendunud, et video viitab Minaji rasedusele. "Ta on raudselt rase. Ükski mees ei paita niimoodi su kõhtu, kui seal titat sees pole," kirjutab üks fänn. "Palju õnne, kaunitar," juubeldab teine. 

New York Post märgib, et Minaji lapseootus poleks üllatus: staar teatas mullu septembris, et taandub muusikast, keskendumaks pere loomisele.

Nicki abiellus Kenneth "Zoo" Pettyga mullu oktoobris pärast vähem kui aastapikkust kuramaaži. Mees on pikalt trellide taga istunud. 1995 mõisteti ta süüdi vägistamises: toona teismeline Kenneth oli ähvardanud oma ohvrit tänaval esemega, mida kõnealune naine pidas relvaks, viis ta ühte majja ja astus temaga vägisi vahekorda. Kui naine lahkuda üritas, ähvardanud Petty teda noaga. Selle kuriteo eest istus Petty kinni neli aastat.  

2006 mõisteti ta jälle süüdi, sedapuhku tapmises, ning ta kandis kümneaastasest karistusest ära seitse aastat.