Raimond ja Jane Kaljulaid Foto: Erlend Štaub
Inimesed
10. juuli 2020, 08:01

Õnne! Raimond Kaljulaid sai isaks: tütrele pandud nimi meeldis meile mõlemale kohe (5)

Riigikogu liikme sotsiaaldemokraat Raimond Kaljulaidi (38) ja tema ettevõtjast abikaasa Jane (33) perre sündis paar nädalat tagasi Ida-Tallinna keskhaiglas tütar, kirjutab Kroonika. 

"Tütar sai nimeks Iida. Nime leidis abikaasa Jane ja see on Põhjamaades küllalt levinud tütarlapsenimi ning meeldis meile mõlemale kohe. Samuti läheb see hästi kokku perekonnanimega – Iida Kaljulaid," räägib uhke isa. "Oleme Janega väga tänulikud kõigile Ida-Tallinna keskhaigla töötajatele, kelle tehtavat tööd ja professionaalsust ning inimlikku soojust on raske üle hinnata. Esimesed nädalad on olnud muidugi väljakutseks, kuid teiselt poolt täidetud väga tugevate tunnetega, mida ei ole võimalik sõnadesse panna," ütleb Raimond. 

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas. 

2019. aasta suvel tähistas paar oma armastust ühesuguste kehakaunistuste tegemisega. Nimelt lasid noored oma kehadele tikkida ühesugused tätoveeringud: käe siseküljele lasti joonistada ühesugused linnukesed.

Paar kohtus tööpostil, sisuturundusagentuuris ja on tundnud teineteist juba kaheksa aastat. Kaljulaidi sõnul võlus teda naise juures koheselt tema tarkus. "Ja kindlasti köidab mind ka Janes see, et ta on tark naine. Seda mitte ainult oma akadeemilise hariduse poolest, vaid ka lugemuse ja elukogemuse pärast," rääkis mees mullu Kroonikale. 

Jane sõnul võlus teda samuti Raimondi juures tema silmaring ja elusäde. "Kui minnakse deitima, on sees väike kramp. Sa lähed kohale, proovid oma paremat jalga ette lükata, üritad enda headest külgedest rääkida. Palju lihtsam on see, kui jood inimesega teed ja saad aru, kas sul on temaga millestki rääkida ja kas sul üldse on võimalik temaga koos olla," nentis naine. 

Kaljulaid oli varasemalt kaheksa aastat abielus fotograafi Olga Makinaga. 15 aastase vanusevahega paar oli koos pea kümme aastat, nendest abielus kaheksa aastat.