Tele

Mammi vaatas televiisorit: liiga palju kirikut ja liiga vähe viisakust, aga tulevik tundub siiski helge (5)

LISA KOMMENTAAR

enrik24. veebruar 2020, 23:23
Kirikut ei saanud täna kuidagi liiga palju olla, arvestades seda, mis praegu toimub Itaalias ja homme hakkab toimuma Eestis. Kainelt võttes ei näe ma praegu ühtki kaitset peale Jumala, sest Eesti juhtkond käitub hetkel nagu Saksamaa valitsejad II MS viimastel kuudel, mil rutiinselt jätkati võitu ülistava retoorikaga ja kinodes näidati meelelahutust.
Ohates24. veebruar 2020, 22:29
``Mammi ei ole kindel, et luterliku jumala osa meie kuulsusrikkas ajaloos oleks olnud väga suur. Küllap me ikka olime ise vaprad ja nutikad, et nii kaugele oleme jõudnud.`` Loen ja imestan. Ma tõesti arvasin, et nii eakal naisel on rohkem mõistust ja haritust. Ja ega ajaloo tundmine ka kahjuks ei tule. Soovitan.
Katrin24. veebruar 2020, 22:06
Selliseid targutavaid mammisid on tõesti kõik kohad täis. Imelik, et vana inimene vaatab päev läbi telekat ja siis kukub vihtuma oma ülikiiret vihakõnet Õhtulehte, mis kubiseb mõttetust jurast ja koguni solvangust ühe inimese pihta, keda pime mutt vist meelega kirikus presidendi kõrval seisvaks kurikuulsaks Marti Kuusikuks tituleerib. Nõuka-aja inimesena on mammi püha viha kiriku vastu mõistetav, kuid iga asja kohta poleks tarvis oma arvamust avaldada, mutikene! EKRE tõrvikurongkäik toimus juba 7. korda. Miks aga president kirikusse mossitama läks, võiks mammi küsida ju temalt endalt.
jaamaülem24. veebruar 2020, 22:00
Ka põhimõtteline kirikuvastane proua President oli nüüd kirikus.
Telekavaataja24. veebruar 2020, 21:10