Claire Elise Boucher ehk Grimes.Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
24. veebruar 2020, 16:20

Rase Grimes valis beebile geniaalse nime, aga see ei meeldi mitte kellelegi! (5)

Kanada lauljanna Grimes, kes ootab koos Elon Muskiga nende esimest ühist last, ei kavatse kõhubeebi sugu esialgu avaldada.

Grimesi (31) rasedus on jõudnud seitsmendasse kuusse, nagu ta eelmisel nädalal sotsiaalmeedias paljastas. Paraku on lauljatari vintsutanud mitmesugused ihuhädad, mis pole lasknud õnnistatud ajast täit rõõmu tunda. YouTube'i otseülekandes võttis Grimes jutuks lapse soo, mida keegi fänn oli temalt küsinud. "Ma ei taha lapse sugu öelda ... sest tunnen, et tema privaatsust peaks kaitsma. Ta vist ei saa nõustuda kuulus olemisega või avalikkuse ees olemisega," nentis Grimes, kasutades asesõna he või she asemel ebamäärast they'd. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Grimes (@grimes) on

Grimes lisas, et ei taha lapsele tema sugu ette kirjutada, juhuks kui too peaks end elu jooksul hoopis teise soo esindajana tundma. "Ma ei teagi ... Ma lihtsalt ei arva, et seda peaks teatavaks tegema."

Küll aga on Grimesil tulevasele ilmakodanikule nimi valmis mõeldud. "Ma ei taha seda välja öelda, sest see pole meeldinud mitte kellelegi, kellele ma seda öelnud olen, ja kõik hakkavad selle üle nalja viskama," pihtis lauljanna. "Aga tegelikult on see geniaalne nimi ja inimesed lihtsalt ei hinda seda, sest see on liiga avangardne."