Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
24. veebruar 2020, 11:00

Mäletate beebit, keda Jacko aknast välja kõlgutas? Ta jõudis nüüd tähtsa verstapostini (4)

2009. aastal surnud Michael Jacksoni kõik kolm last on nüüd täisealised: tema noorem poeg Blanket Jackson tähistas nädalavahetusel õe ja venna seltsis 18. sünnipäeva.

Õde Paris soovis sotsiaalmeedias poisile õnne. Ilmneb, et sünnipäeva peeti Los Angelese sushirestoranis - Blanket on pildil vasakpoolseim.

"Mu väikevend on tänasest täisealine. Mida värki?!" kirjutab Paris. "Ma vahetasin vanasti tema mähkmeid. On alles sõit olnud ... Olen selle nägusa, intelligentse, sügava, vaimuka ja sõbraliku noormehe üle uhke. Talle meeldib üksindus, nii et muud ma tema kohta ei ütle. Palju õnne sünnipäevaks, väikevend." Kuulu järgi on Blanket juba aastaid Michael Jacksoni häärberis üksinda elanud.

Esmakordselt kohtus avalikkus Michaeli noorema pojaga 2002. aastal, mil Berliinis kontserdituuril olnud Jackson teda üle neljanda korruse aknapiirde kõlgutas, et fännid last näeksid. Suures elevuses ei andnud popstaar endale aru, et seab beebi elu ohtu, ning sellest puhkes suur skandaal. 

Iltalehti teatel lasi poiss oma nime 2015. aastal Bigi Jacksoniks muuta, kuid USA meedia kutsub teda endiselt Michaeli kombel Blanketiks ehk Tekikeseks. Bigi ema isik pole teada (Prince'i ja Parise ema on laulja eksabikaasa Debbie Rowe).