Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
25. veebruar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 26. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Suudad teha julgeid otsuseid ja võtta oma elus ette kannapöörde. Enne peaksid siiski kainelt kaalutlema, kas sul on praegu tõesti suurt muudatust vaja?

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Pilk on tulevikku suunatud, teed julgelt plaane. Kuigi nii mõnigi asi toimib su elus praegugi hästi, otsid ikka mooduseid, kuidas asjad veel sujuvamalt käima saada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui midagi läheb kehvasti, ära ürita kohe samalt stardipositsioonilt uuesti. Esmalt tuleb analüüsida, milles sa pettunud oled ning miks niisugune olukord tekkis.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Et rahul olla, on sulle oluline kuuluda mingisse gruppi, olla osa tervikust. Vajad koosolemist inimestega, kellega on sarnane maailmavaade, ühesugused ideaalid.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Äriasjade ajamine õnnestub ladusalt. On tähtis, et aktsepteeriksid oma partnereid, käituksid nendega viisakalt ja arusaavalt ka siis, kui teie arvamused lahknevad.

Neitsi
23. august – 22. september

Kohustusi on üksjagu. Praegu ei ole sul võimalik oma tegevust väga loovalt planeerida, palju sõltub kõrgemal seisvate isikute nõudmistest.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Vaatad maailma avatud pilguga, mis annab uusi võimalusi. Saad loovaid muudatusi ette võtta. Suhtlusest sõpradega saad häid ideid, mis aitavad sul ümberkorraldusi teha.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Soodne aeg selleks, et ennast analüüsida ja võtta ette samme oma elu paremaks muutmiseks. Oma jõudude kellegi vastu suunamine toob hiljem halbu tagajärgi.

Ambur
22. november – 21. detsember

Saad selgema ettekujutuse, milliseid muudatusi tasuks tööelus ette võtta. Sind on ehk juba mõnda aega vallanud paigalseisu tunne, tulevik on tundunud kuidagi ähmane.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled energiline, pikalt planeerida sa ei viitsi, tahad ära teha midagi niisugust, mille tulemus on silmaga nähtav ja käega katsutav. Sul on vajadus tõestada, et oled suuteline paljuks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Keegi võib üritada sind mõjutada, isegi provotseerida, kuid seda ei tohi teha lasta. Vale otsus sünnib kiirelt ja kergelt, hiljem on sellest tulenevaid probleeme keeruline lahendada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled omas elemendis, energiatase on kõrgelt üle keskmise. Mõtled eeskätt iseenda soovidele, tahtmistele ja vajadustele, sind ei huvita eriti, mida teised sinust arvavad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Uus isiklik aastaring toob esile uudishimu, ringi liikumise vajaduse ja õpihimu, ent seejuures oled sa tavapärasest järjekindlam ja süsteemsem. Pealiskaudsus sind ei rahulda, tahad süviti minna ja midagi olulist korda saata. Väga hea aeg nii sõprus- kui armusuhete arendamiseks.