Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
24. veebruar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 25. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Edusammud tiivustavad sind aina edasi liikuma, aga veelgi rohkem tegutsemistahet annab asjaolu, et välja on ilmunud tugevaid konkurente.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Jõudu on sul palju, samas ei pruugi sa seda kõige õigemate asjade tegemiseks kasutada. Konfliktide tekkimise oht on suur, konkurendid võivad kasutada ebaausat taktikat.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Probleemid paistavad keerukamad, kui need tegelikult on. Kui oled pabinas, näed igas põõsas tonti. Tähtis on toetuda kaaslastele, kes oskavad asju teise nurga alt vaadata.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Küllap puutud kokku samade ideedega, mis on su peast varemgi läbi käinud, ent mis on mingil põhjusel teoks tegemata jäänudki. Võid neist jälle vaimustusse sattuda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Asjad, mis varem tundusid liiga rasked, tunduvad nüüd üritamist väärt. Oled seisukohal, et julge pealehakkamine on pool võitu ja kaotada pole suurt midagi.

Neitsi
23. august – 22. september

Hea aeg parandamaks sassi läinud suhteid – ürita vanad asjad taktitundeliselt selgeks rääkida. Tasub tihendada kontakte, mis on soiku jäänud, end inimestele meelde tuletada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võimalik, et asju ei jõuta tööl õigel ajal valmis või siis selgub, et keegi on mingi vea teinud, mistõttu tuleb palju vaeva näha ja kiirustades midagi viimasel hetkel ümber teha.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võid tunda, et sa ei suuda toimuvat mõjutada. Suhetes võib toimuda üllatuslikke arenguid. Sulle võib armastust avaldada inimene, kellelt sa seda iialgi oodata poleks osanud.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tavapärane enesekindlus on sind mõneks ajaks maha jätnud, oled kahtlev ja kõhklev. Pelgad uusi asju alustada, sest sa pole veendunud, et kõigega hakkama saad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tegutsemistahe on suur ja tempo kiire. Proovi kaaslastega kannatlikum – neil on sinuga küllaltki raske, sest vaevalt nad suudavad sinuga sammu pidada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Teed vigu, mis on tingitud teadmatusest. Mitte häbeneda ei ole sul vaja, vaid enese suhtes pisut kriitilisem olla ja teadvustada vajadust oma teadmisi täiendada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Paned suhtluses, eriti aga ametialastes läbirääkimistes rõhku eeskätt heale läbisaamisele, arvestad rohkem teiste kui enda huvisid ning lähed liiga kergesti kompromissile.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Jõudu on palju, tööle lisab produktiivsust seegi, et vaatad maailma optimistliku pilguga. Kui oled uue projekti hooga käima suutnud lükata, ei pea sa enam palju pingutama – edu ja raha tuleb kiirelt. Sellegipoolest ei tasuks loorberitele puhkama jääda, sel aastal tuleb pidevalt ennast arendada.