Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
23. veebruar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 24. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oluline on tunnustus, veelgi enam aga vastassooliste imetlus. Tahad silma jääda ja muljet avaldada, pöörad oma välimusele palju tähelepanu.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

On väga häid võimalusi sulle huvi pakkuvate inimestega tutvuste süvendamiseks, nii armu- kui äriasjade edendamiseks. Ette võib tulla ootamatuid kohtumisi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sa tahad väga palju ja oled seejuures ülemäära optimistlik. Sind võib vallata tunne, et nüüd oleks aeg midagi tähtsat ette võtta ja hüppeliselt edasi liikuda, kuid see tunne võib olla petlik.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Meeldivate inimeste hulgas olles kogud endasse positiivset energiat. Saad väga hästi läbi ka lastega ja võid avastada, et sul on nendelt nii mõndagi õppida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kipud oma võimeid ja võimalusi üle hindama ning ette võtma asju, millega pole reaalselt võimalik hakkama saada, ka võivad ootamatud sündmused su plaane muuta.

Neitsi
23. august – 22. september

Naudid vabadust ja seiklemist. Isegi kui sul on kindlad plaanid tehtud, võib minna hoopis nii, et juhused viivad sind sootuks teise kanti ja hoopis teistsugusesse seltskonda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled osav suhtleja, saad ka võõraste inimestega kergesti kontakti. Suudad sõnadetagi aru saada, millises tujus või kui suhtlemisaldis keegi parasjagu on.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled tundlik ja mõistev. Oskad tähele panna märke ja võimalik, et näed niisuguseid unenägusid, mida tõlgendades saad suuniseid selleks, kuidas edasi toimida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ole aktiivne, võta osa erinevatest üritustest ning aja kõikvõimalike inimestega lahkesti juttu – küllap tekib nii pakkumisi, mida saad enda huvides väga hästi ära kasutada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sulle tundub, nagu annaksid sa armastuse nimel kõik ja ootad partneriltki ennastohverdavat käitumist. Proovi asja realistlikumalt hinnata, on oht, et teine sinust eemale tõmbub.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Analüüsi seda, mismoodi oled raskustega toime tulnud ja kuidas need sind muutnud on. Mida parema kontakti iseendaga saavutad, seda lihtsam on edasi minna.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Armastuse jõud on tugev. Su tunded on siirad, ausad ja intensiivsed, oskad neid väljendada nii sõnade abil kui füüsilise läheduse kaudu. Võimalik on uus armumine.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Sinus tekitab uudishimu ümbritsev võimalusi pakkuv maailm, aga ka su enese siseilm. Mida paremini ennast tundma õpid, oma tugevaid ja nõrku külgi teadvustad, seda paremini õnnestub tasakaalus püsida ja oma võimeid rakendada. Vastassooga on lihtne tutvusi sõlmida, hellust jagada ja vastu võtta.