Kerttu Jukkum.Foto: Stanislav Moshkov
Inimesed
21. veebruar 2020, 17:32

VEEL ÜKS! Kertu Jukkum lahkub Postimees Grupist (44)

Kertu Jukkum teatas reede õhtul, et lahkub Elu24 peatoimetaja kohalt ning Margus Linnamäele kuuluvast Postimees Grupist. 

Jukkum teatas lahkumisest reede õhtul oma Facebooki kontol. Ta sõnas, et asus meediamajja tööle suurte ümberkorralduste ajal. "Tänaseks on meelelahutusportaalist Elu24 kasvanud välja üks Eesti suurimatest tabloididest ja mis jätkab ilma minuta," kirjutas ta.

Ta jätkas: "Olen siiralt tänulik kõigile, kellega me teed sel perioodil ristusid ja ennekõike tänan ma oma suurepärast toimetust. Teilt kõigilt oli ja on palju õppida.

Aeg on edasi liikuda. Kohe, kui olen veidi hinge tõmmanud ja oma reisikirge rahuldanud, olen avatud uutele väljakutsetele."

Jukkum ei soovinud Õhtulehele sotsiaalmeediapostitusele lisaks mingeid kommentaare jagada. 

Alates 2019. aasta algusest on toimunud Postimehes suured ümberkorraldused ning lahkunud on kokku ligemale 30 ajakirjanikku. Tööpostilt lahkusid Postimehe peatoimetajad, Lauri Hussar ja Peeter Helme, lisaks on Margus Linnamäe selja taha jätnud ridamisi uudiste ja uuriva toimetuse ajakirjanikke. Vaata tervet Postimehe majast lahkunute nimekirja SIIT