ÕL TV | Õhtuleht
24. november 2021, 18:49

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“

ÕL ARHIIV | VIDEOINTERVJUU | Maag Anzori: „Nägin, et Kethi oli kurb ja katki. Sain aru, et see naine vajab abi.“ (4)

„Eesti selgeltnägijate tuleproov“ 2019 võitja, maag Anzori  ja lauljatar Kethi Uibomäe (30) vahel on lahvatanud leek. 

Vaata videot!

Kethi Uibomäe ja Anzor Odisharia suhe sai kinnituse mõne nädala eest, kui maag taas Eestisse jõudis. Armunud tuvikesi nähti bensiinijaamas musitamas ja kallistamas. Kethi sõrmes välkus smaragdiga sõrmus.

"Jah, meil on väga kuum suhe," tunnistasid mõlemad. "Kethi on mu ära nõidunud," naeris Anzori. "Kuid kihlumisest ja pulmadest on veel vara rääkida," lisas Kethi. "Anzori elab nüüd mõned kuud minu juures ja vaatame, kuidas meie temperament ja iseloomud sobivad. Siiani on olnud kõik suurepärane! Ma pole varem kohanud ühtegi nii hoolitsevat, lahket ja heasüdamlikku meest. Anzori on isegi minu ulaka kassi ära hüpnotiseerinud."

Anzori, millised on armastuse õppetunnid?

Anzori: Esimene armastuse õppetund on see, et tuleb tunnetada oma partnerit. Kethi tegi eile muuseas ühe vea. Ta tegi ettepaneku, et ühe öö jooksul neli tundi kallistame ja oleme teineteise kaisus, aga ülejäänud neli tundi magame eraldi.

Kethi: Ma ärkasin kogu aeg üles, ma ei saanud magada, sest Anzori hoiab nii kõvasti kinni minust terve öö. Mul oli juba selg valus, käsi suri ära. Hommikul ärkasin ja pakkusin siis välja, et kuna me magame kaheksa tundi, siis ta neli tundi hoiab mind ja neli tundi mitte. Mõtlesin, et teen omast arust nalja, tema oli pisut pahane, et mis palve see nüüd siis selline on.

Anzori: See pole naljakas, aga selline on eesti veri.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99