Blogid
20. veebruar 2020, 17:27

Dilaila kolumn | Valede võrgus

Märkasin eelmisel nädalavahetusel kaubanduskeskuses sõbrantsi, keda kaua aega näinud polnud. Muidugi tõttasin teda kallistama, kuid millegipärast tõi minu nägemine ta näole hirmunud ilme ja ta kiirendas kohe sammu. Kõrval oli tal üks vanem päevitunud mees, kellel ilmselgelt natuke pappi oli.

„Hei, Mariliis, pole sind kaua aega näinud!“ tervitasin teda.

„Vabandust, kes?“

„See olen mina, Dilaila, käisime koos joogas!“

„Ma pole kunagi joogas käinud! Te ilmselgelt eksite. Kena päeva jätku!“
Hiljem saatis ta mulle sõnumi ja palus kokku saada.

Mis siis juhtunud oli? Mariliis oli ühel õhtul ühes Pärnu baaris istunud, kui üks eriti kuum mees temaga kui vana tuttavaga rääkima hakkas. Umbes viie minuti pärast selgus, et ta pidas mu sõbrantsi oma Tinderi-deidiks. Sõbrants mõtles, et nalja pärast võiks ju kaasa mängida. Tüüp aga osutus tundide möödudes ülimalt huvitavaks inimeseks ning ka väga heaks suudlejaks ja massööriks.

Sõbrants arvas, et okei, mõned nädalad võib ta ju Tiina olla, ega Pärnus keegi teda nagunii ei tunne. Nüüd on nad aga armunud ja pärast mõnekuist suhet võib tunduda veits veider tunnistada, et tegelikult oled hoopis keegi teine. Võib-olla peabki ta nüüd ametlikult nime muutma, enne kui tüüp kogemata mõnda ta dokumenti või kaarti näeb. Seni on ta näiteks pidanud valetama, et ei kasuta üldse sotsiaalmeediat ja hoiab netis madalat profiili, kuna tal on hull eks.

Ahjaa, kas teate, mida teha, kui ülemus liiga palju teie töölt puudumise põhjuste kohta teada tahab? Hakake avameelselt seletama, et teil on väga kirev intiimelu. Näiteks esmaspäeval ei saanud te tulla, kuna saite sadomaso käigus viga. Teisipäeval vigastasite voodiakrobaatika tõttu selga, ja nii edasi. Jagage detaile enne, kui ta isegi küsida jõuab. Uskuge, küsimused lõppevad päevapealt!