SÜÜDISTUS: Josteini sõnul kasutas Anna ära tema isa pedofiiliapatte, et eksabikaasat mustata. Foto: "Kuuuurija"
Eesti uudised
20. veebruar 2020, 20:02

RAHVUSVAHELINE SKANDAAL EESTIS: pedofiilias süüdistatud isa sai ainuõiguse lapsi kasvatada, ema põgenes tütardega Venemaale kloostrisse (5)

Norra mehe Josteini (43) ja Lasnamäelt pärit Anna (35) armastus lõi õitsele fjordidemaal. Viimased seitse aastat peitis Anna end aga kahe tütrega Eestis – tema süüdistuse järgi on Josteinil pedofiiliakalduvused, sarnaselt mehe isale. Kohus mõistis norraka aga õigeks, pani hoopis Annale süüks lastega manipuleerimise ja määras Josteinile ühiste tütarde hooldusõiguse. Seepeale pages Anna koos lastega Venemaale, kloostrisse.

Viimase nädala jooksul on meedias lahti rullunud ühe perekonna kurbmäng. Üle seitsme kuu Tallinnas pedofiiliasüüdistusega vangis istunud, kuid lõpuks õigeks mõistetud Jostein rääkis loost oma versiooni „Kuuuurijas“ ja palus infot laste asukoha kohta. Anna võttis seepeale sõna Komsomolskaja Pravda veergudel, kus paljastas, et ta elab praegu Vladimiri oblasti kloostris ja lubab, et võitleb oma tütarde nimel lõpuni välja. Pildid, mida kaks osapoolt teineteisest maalivad, on grotesksed.

Edasi lugemiseks: