"Hommikusöök staariga" Schlössle Hotel sviidis - Anzor Odisharia; Kethi Uibomägi; Anu Saagim
Inimesed
23. veebruar 2020, 10:57

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Romantiline öö Kethi, Anzori ja kummitusega Tallinna nooblimas butiikhotellis (66)

„Eesti selgeltnägijate tuleproov“ 2019 võitja, maag Anzori (25) ja saatejuht, lauljatar Kethi Uibomäe (30) vahel on lahvatanud leek. 

Lihtsast sõprusest Anzori ja Kethi vahel sai midagi enamat juba möödunud sügisel. "Tutvusime eelmise aasta maikuus, kui salvestati "Eesti selgeltnägijate tuleproovi", aga hakkasime rohkem suhtlema pärast saate finaali. Ta on minus näinud midagi sellist, mille olemasolust ma ise teadlik olen, kuid millesse ma ise ei ole ehk uskunud,“ räägib naine. "Alguses ei meeldinud mina Anzorile ja ega grusiinist maag minuski mingeid erilisi võnkeid ei tekitanud," tunnistab naine.

"Mind ajas Kethi lausa närvi oma segavate küsimustega saate salvestamise ajal," ütleb Anzori. "Püüdsin temast pigem eemale hoida, et saaksin oma asja rahulikult ajada. Ühel hetkel märkasin, et Kethi oli kuidagi kurb ja katki. Hakkasin asja lähemalt uurima ja sain aru, et see naine vajab abi. Tegin talle korraliku puhastava rituaali. Peale seda hakkasime omavahel tihedamalt suhtlema ja saime headeks sõpradeks. Kui võtetesse tekkis suvel paus, siis sõitsin tagasi Gruusiasse, kuid meie igapäevased telefonivestlused jätkusid. Kui sügisel, Eesisse selgeltnägijate saate finaali naasin, sai sõprusest midagi enamat."

Aastavahetusegi veetis Kethi just Anzori seltsis Gruusias. Lauljatar leidis Gruusias tee nii mõnegi põneva ukseni, mille avamiseks on esimesed sammud juba tehtud ja seda just tööalases mõttes. „Tohutult põnevad võimalused on minuni toonud just Anzori ja olen selle eest talle väga tänulik. Ilmselt hakkan oma lauljakarjääri edendama Gruusias."

Kethi ja Anzori 13.02.20 bensiinijaamas kudrutamas

Paarikese suhe sai kinnituse möödunud nädalal, kui Anzori taas Eestisse jõudis. Armunud tuvikesi nähti bensiinijaamas musitamas ja kallistamas. Kethi sõrmes välkus smaragdiga sõrmus. "Jah, meil on väga kuum suhe," tunnistasid mõlemad. "Kethi on mu ära nõidunud," naerab Anzori. "Kuid kihlumisest ja pulmadest on veel vara rääkida," lisab Kethi. "Anzori elab nüüd mõned kuud minu juures ja vaatame, kuidas meie temperament ja iseloomud sobivad. Siiani on olnud kõik suurepärane! Ma pole varem kohanud ühtegi nii hoolitsevat, lahket ja heasüdamlikku meest. Anzori on isegi minu ulaka kassi ära hüpnotiseerinud."

"Hommikusöök staariga" Schlössle Hotel sviidis - Anzor Odisharia; Kethi Uibomägi; Anu Saagim Foto: Stanislav Moshkov

Äratasin armunud paarikese, šampanja ja magusate suupistetega, päikeselisel hommikupoolikul Tallinna vanalinna butiikhotellis Schlössle Hotel.

Stiilne viietärnihotell Hotel Schlössle asub Tallinna vanalinna südames 13. ja 14. sajandist pärit hoonetes, mida renoveeriti 2016. aastal. Renoveerimistööde käigus on säilitatud hoone ajalooline arhitektuur ja see muutnud hotelli unikaalseks majutusasutuseks. Pakse kiviseinu ümbritsevad massiivsed puittalad ja toad on sisustatud ajaloolise mööbliga. Luksuslik butiikhotell pakub ajatut suursugusust ning samas ka tänapäevaseid mugavusi. Majutusasutus sobib eriti hästi romantilistele paarikestele. 

Stenhus Restoran

Hotell on suurepärane valik külastajatele, kelle huviks on restoranid, toit ja ajalugu 

Hotellis on Stenhus Restoran, mis pakub unustamatut gastronoomiakogemust juba alates aastast 1999. Ajalooliste ning imeliste arhitektuuridetailide ja lõõmava kaminatulega restoran lausa kutsub nautima sooja ja lõõgastavat õhkkonda. Restoran on ideaalne paik nii privaatsete pidude, kui ka suurejooneliste erisündmuste tähistamiseks sõprade, pere või äripartneritega. Peakokk Timofei Monahhov muudab traditsioonilise söögielamuse unikaalseks. Menüü koosneb ahvatlevatest klassikalistest ja kaasaegsetest roogadest, kasutades hooajalist toorainet. Restorani kontseptsioon põhineb koostööl väikeste Eesti talude, kalurite ja tootjatega, kelle loodus- ja mahetooted toovad gurmaanide taldrikule kõik Eesti maitsed!

Vaata videot!

Hommikusöök Stenhus Restoranis

Loomulikult ei puudu nii vanast hotellist ka oma kummitus, kes armastab ööhämaruses ringi luusida toas nr. 19

Pühavaimu tänaval asuvas Schlössle Hotel nelja numbritoaga hoovimajas käib ringi kummitus - tõstab mööblit ja huvitub raamatutest. Nii on mitmeid kordi kurtnud just numbritoas nr. 19 ööbinud külalised. "Kuna ajaloolased pole keskaegsetest ürikutest leidnud, kellele maja kuulus, ei ole ka teada, kes ja miks seal kummitab," räägib hotelli mänedžer Mihhail Laurand.

Palusin Anzoril peale hommikusööki sellest toast läbi astuda ja sotti saada, milles asi. Kas kummitab või mitte? "Selle toa tagumise seina taga on tõepoolest teispoolsusesse viiv portaal," kinnitab maag peale paarikümne minutilist toas viibimist. "Püüan seda portaali sulgeda, aga see pole lihtne, vajab pikemat keskendumist ja abivahendeid." 

Hotelli mänedžer palub portaali siiski mitte sulgeda, sest on huvilisi, kes just selle kummitustetoa pärast hotelli külastavad ja öid koos suht sõbraliku vaimuga naudivad. 

Vaata täpsemalt videost!

Schlössle Hotel`i tuba nr 19, kus kummitab

Pikemat intervjuud Kethi ja Anzoriga loe Õhtulehest juba uuel nädalal.