Merlilin MälkFoto: Martin Ahven
Tele
19. veebruar 2020, 18:13

Merilin Mälk „Eesti laulu“ telepildis silma torganud veast: mulle öeldi, et see oli plaanitud, aga minu meelest see pole okei (47)

Laupäeva õhtul Tartus aset leidnud "Eesti laulu" teise poolfinaali järel hakkasid sotsiaalmeedias levima klipid Merilin Mälki esinemisest, mille jooksul sattus telepilti mitme sekundi pikkune klipp tema peaproovist, mis oli selgelt eristatav, sest lauljataril puudus meik.

Kuigi algselt võis oletada, et varem filmitud klippi kasutati seetõttu, et saate ajal läks otsepildiga midagi valesti, siis ERR väidab, et nii oligi algselt mõeldud, kirjutab Kroonika.

"Selgitus ise on väga lihtne: Merilin Mälgu etteaste oligi sellisena planeeritud, et ühes lõigus kasutati salvestatud videopilti," selgitas ERRi kommunikatsioonijuht Pille-Mai Helemäe.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas. 

Merilin Mälk otsustas Instagramis „Eesti laulu“ kogemusest ka ise rääkida. „Olen üritanud mitu päeva järjest analüüsida, mis ikkagi „Eesti laulul“ juhtus. Nii raske on seda kokku võtta. Minu plaan polnud panna Eesti rahvast endas pettuma. Olen alati hoidunud netikommentaaridest, ometi seekord seda tegin ja arvan, et see oli isegi vajalik.“

„Ütlen ausalt, ma ei tea, mis see oli, mis laivi ära rikkus ja mis saatuslikuks sai. Seal võib olla nii palju faktoreid: heli oli halb, mu oli liiga palju koreograafiat ja ma ei suutnud laulda. See võis olla probleem kõrvamonitoridega, aga võis olla ka midagi lava taga, millest ma ei saa rääkida, aga mis mind mõjutas,“ mõtiskleb Mälk.

Telepildis silma torganud viga kommenteerib Merilin järgmiselt: „Mulle öeldi, et see oli plaanitud, aga minu meelest see ei ole okei.“

Vaata ja hinda ise, alates 46. sekundist.