Isac ElliotFoto: Erlend Štaub
Inimesed
18. veebruar 2020, 14:29

FOTO | Liis Lemsaluga kallistanud ja musitanud Soome popstaar muutis välimust (2)

Eelmisel kuul Eestis palju kõmu tekitanud Soome popstaar Isac Elliot on otsustanud värvi vahetada. Nimelt on laulja oma blondid kiharad lillaks värvinud.

Elliot poseeris fotol vetsupotil ning viitas potisoengule, mida ta on juba aastaid uhkelt kandnud. „Lilla kauss,“ kirjutas ta pealkirjaks, lisades juurde ka lilla südame. 

View this post on Instagram

Purple bowl💜

A post shared by Isac Elliot (@isacelliot) on

Soome ajakiri Seiska kirjutas jaanuaris, et muusikaauhindade jagamisel nähti aasta popartisti tiitliga pärjatud Liis Lemsalut (27) ja Soome popstaari Isac Ellioti (19) musitamas ja kallistamas.

Isac andis Liisile laval üle aasta popartisti auhinna. „Muide, ma ei ole väga hea lugeja, seetõttu teen ma ka muusikat. Aasta popartist on Liisa Lemsalu. Liis Lemsalu,“ läksid Isacil lausa sõnad sassi. 

Pealtnägijate sõnul võis neid kaht hiljem lausa kudrutamaski näha. „Meeleolu oli väga armastav, nad veetsid terve õhtu koos,“ kirjutas Seiska ja lisas, et kaheksa-aastane vanusevahe ei tundunud paarikest häirivat - nad olla kallistanud ja musitanud üsna avalikult. 

Kuidas kommenteeris Liis teemat ise? „Olin lõbusas meeleolus tantsimas, tujuküllaselt, ja kõik on hästi. Midagi erakordset siin ei olnud,“ ütles ta Õhtulehele.