Inimesed

Katrin Lust: mõista tuleks ka tapjaid ja naisepeksjaid (12)

LISA KOMMENTAAR

Kristiina18. veebruar 2020, 17:11
Ta.pjad peavad leppima lihttööga kus pole vaja hoolitseda inimeste eest või tegeleda lastega. Koristajast kuni ehituse või toruluksepa ja automehaanikuni välja. Tapja on tapja siiski kel pidureid pole. Ise ka ei trügi kuna pole endas kindel.
Kristiina Allekõrs18. veebruar 2020, 17:09
Küll mõni vaim.set ter.rorit teinud mehe sugulane hüppab välja ja ütleb mis tunne tal on. Mul on raske lapsepõlv, isa jo.odik ja erinevalt Ka.trinist olen kogenud ka vä.givalda aga tapmast pidurid ja hirm lehte sattuda hoidsid. Afektis.eisund ei õigusta kõike. Äärmisel juhul käh.mlust kuid ausalt öeldes häbenen seda ja tahaks,et poleks olnud. Mul on ka olnud hetki kus pole vahet aga siis olengi ähv.ardanud või mõlgu.tanud raudteele minekut. Samuti on tema loogikas viga,et mõr.tsukat lihtsam mõista kui varast.
Kristiina Allekõrs18. veebruar 2020, 17:08
Küll mõni vaimset ter.rorit teinud mehe sugulane hüppab välja ja ütleb mis tunne tal on. Mul on raske lapsepõlv, isa joodik ja erinevalt Katrinist olen kogenud ka vägivalda aga tapmast pidurid ja hirm lehte sattuda hoidsid. Afektiseisund ei õigusta kõike. Äärmisel juhul kähmlust kuid ausalt öeldes häbenen seda ja tahaks,et poleks olnud. Mul on ka olnud hetki kus pole vahet aga siis olengi ähv.ardanud või mõlgutanud raudteele minekut. Samuti on tema loogikas viga,et mõrtsukat lihtsam mõista kui varast.
Kristiina18. veebruar 2020, 17:07
Jälle on hävitatud minu kommentaarid mis rääkisid mu lapsepõlvest. See on jõhker terror. Sõimu selles polnud. Seega panen uuesti. Samuti rääkisin kuidas me ühe tapja õe kohalt maha võtsime koos patsiendi emaga. toorutses ja googeldasime.
Kristiina Allekõrs18. veebruar 2020, 17:16
See õde toorutses selle patsiendi aspireerimisel ja tuli välja,et mõrva tellija. Tellis peksu mis lõppes ohvrile surmaga. Tartus lastehaiglas. Olen teo üle uhke. Mingu kööki.
lustikummut18. veebruar 2020, 10:22
ega jah, kriminaal kes politsei eest põgeneb ja natuke haiget saab on kohutav ohver, mõrvar on ka kohe märter... egas midagi, uurime kõik koos kuud edasi, võibolla hakkame hitlerit ja stalinit (mussolinist rääkimata) ka mõistma ja märtriks muutma
118. veebruar 2020, 10:12
Olen olnud väga lähedal sarnasele teole . Põhjuseks pikaaegne vaime vägivald ,aegajalt ka füüsiline . Olin viimse piirini viidud ja palju ei puudunud kui oleksin oma abikaasa maha lasknud, õnneks päris mustaks silme eest ei läinud. Mõistan neid naisi suurepäraselt , nad ei ole süüdi , nad on ohvrid , kes on sinnamaani viidud . Kes ise sarnases olukorras pole olnud ,see ei mõistagi tavaliselt .
Pealkiri on jälle mööda18. veebruar 2020, 09:23
Naistepeksjaid on ainult mainitud.
Oswald18. veebruar 2020, 10:58
Naistepeksjad on ju õnnetud olendid sest mehe vastu rusikat tõsta ei julge. Peksukotiks kõlbab ka naine sest kuidagimoodi peab ju tõestama, et oled tõelne mees. Mehe vastu ju kätt vajadusel tõsta ei julge ja seetõttu saavad naised süütult tappa. Eks niisugused mehed ikka ühed parajad sitakotud ole. Mehed või asjad.
!!!18. veebruar 2020, 09:22
Kuritegu ja vägivald peab alati olema taunitav ning karistatav. Nende sooritajaid éi tohiks heroiseerida. Märtriteks või kangelasteks kujutleda.
Oswald18. veebruar 2020, 11:01
Meil on ju kõik kaabakad kangelased. Loe ajalehtedest - rusikakangelane, noakangelane, jne, jne. JUba meedia teeb kurjategijatest rahva silmis kangelase. Ja ühtelugu kirjeldatakse maksumaksjate, sh kannatanute kulul elavate õnnetute vangide hirmsat elu....
Oswald18. veebruar 2020, 11:03
Mode, pane minu viimane kommentaar tagasi! Ära varasta võõrast, kirjanduslikku vara.