Tele

INETU PERETÜLI: eksabikaasa tembeldas pereisa pedofiiliks ja kadus mehe süütuks tunnistamise järel lastega jäljetult (9)

LISA KOMMENTAAR

olen lugenud, et18. veebruar 2020, 16:47
Vanas Egiptuses olevat olnud seadus, et kui esitatud kaebus osutus valeks, siis sai valekaebuse esitaja ise sellise karistuse, mis oleks süüdimõistmise korral laimatavat ähvardanud.
Naisterahvaid usutakse millegipärast alati rohkem?18. veebruar 2020, 16:44
Kas pärast seda, kui osutub, et arreteeritud isik ei olegi mitte milleski süüdi, kas seejärel ei tuleks ehk ka valekaebuse esitanu ise vastutusele võtta?
Mehel eluks ajaks pedofiili tempel otsaees ja majanduslikult laostud18. veebruar 2020, 09:43
See 30 tuhhi ei korva seda kahjut: "Ajal, mil mees vanglas istus, pandi Norras magama kõik tema farmiloomad – lehmad, lambad, hobused. Haamri alla on minemas ka kogu farm, sest võitlus laste eest on neelanud tema viimasedki säästud". Saatest jäi meelde advokaadi jutt, et eeluurimisvangla on täis pedofiiliakahtlustusega mehi. See tundub tõesti lihtne olevat - süüdista laste ahistamises, keegi ei uurigi enne - kohe vangi!
ys18. veebruar 2020, 09:34
Olgu perega kuidas on, aga mis ajast meie riigis kirikutegelaste võim seadusest üle käib? Ja kuidagi arusaamatu tundus ka see, et politsei pidevalt vusserdas asjadega. Kas kirikul nii suur võim, et laseb politseis otsimiskuulutusis oma suva järgi maha võtta?
Kardetakse, et hakatakse mingi usu kiusamises rahvusvaheliselt süüdistama18. veebruar 2020, 10:22
Vene õigeusu preestri jutust ma sain aru, et on kusagil Euroopa riigis. Kui Eestis, siis peaks selle artikli venekeelsesse Delfisse panema, mõni ehk on näinud. Aga politsei lihtsalt ei otsigi neid lapsi. Võõras mure nii öelda. Kui mehel nüüd paberid korras ja süüsistusest prii, siis andku oma koduriigis avaldus sisse - las Interpol otsib.
maamiis17. veebruar 2020, 21:17
kuidas need lapsed nüüd saavad siin olla?Tegu oli ju lapserööviga ja lapsed peaksid olema Norra saadetud isa juurde
Omad vitsad peksavad.17. veebruar 2020, 20:55
Skandinaavlane ja slaavlane ei sobi kokku. Varem või hiljem lõpeb asi lahutusega. Mentaliteet ja mõttemaailm on kardinaalselt erinev.
kiisuke mäu17. veebruar 2020, 20:52
mulle ei meeldi selle mehe silmavaade, midagi on valesti selle mehe pilgus, kahepalgelisus, lapsed on turvaliselt oma emaga ja sinna nad ka peavad jääma, ükski normaalne ema ei loovuta oma lapsi mehe kasvatada jätke ema ja lapsed rahule
Mulle jälle väga meeldib18. veebruar 2020, 10:23