Foto: Pixabay
Müstika
21. veebruar 2020, 22:21

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 22. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Asjad ei pruugi plaani kohaselt minna, samas võib ootamatult tekkida väga soodsaid võimalusi. Kõik on kiires muutumises, seejuures ei jäta õnn sind maha.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Mõjud enesekindla ja teadlikuna, suudad teised endaga arvestama panna. Sul on kerge ära tabada, millised on su suhtluspartnerite nõrgad ja tugevad küljed.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

See, mida sa teha sooviksid on vastuolus sellega, mida sa tegema pead. Igapäevaelus esile kerkivad pisiprobleemid tunduvad tüütud, üritad nende lahendamist edasi lükata.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tunnetad päris täpselt, kuidas teised inimesed sinusse suhtuvad. Ei tasu mõelda nendele, kes sinu tegemisi tagaselja kritiseerivad või nende üle naeravad.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Iseenda väärtustamine on sulle loomuomane. Praegu kipud endast liiga palju arvama, hullemal juhul teistega ülbitsema. See ei tule pahatahtlikkusest, pigem mõtlematusest.

Neitsi
23. august – 22. september

Teed kõva tööd selle nimel, et oma tugevaid, kuid mingis mõttes lubamatuid emotsioone teiste eest varjata. Paraku süvendab tunnete maha surumine su sisepingeid.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Päev ei sobi uute projektidega alustamiseks, küll aga tasub nüüd üles soojendada ja edasi viia kunagi soiku jäänud asju. Sinu ellu võivad tagasi tulla ammused tuttavad.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Suudad teisi mõista, neile kaasa elada ja vajalikul hetkel abiks olla. Võimalik, et keegi – näiteks juhuslik reisikaaslane ühistranspordis - puistab sulle südant.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tahad seltskonnas särada, pilke ja komplimente püüda. Oled küllaltki pealiskaudne, ka teiste inimeste puhul pöörad tähelepanu pigem välisele kui sisemistele väärtustele.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Parem on, kui sinu õlul pole raskeid ja vastutusrikkaid ülesandeid – nende täitmine on vastukarva. Mõtted on elu lõbusama poole juures, tahad elu täiel rinnal nautida.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sa ei suuda kuidagi paigal püsida, ettevõtlikkust on hullupööra palju. Kavandad laiahaardelisi muudatusi, hoidku aga selle eest, et sa neid nüüd ja kohe ka ellu viima hakkad!

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Aeg kallite inimestega koos olemiseks. Kui oled lapsevanem, tegutse koos oma lastega, aita neil maailma avastada, uusi kogemusi ja teadmisi saada

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Algaval aastaringil valdab sind sisemine rahutus. Tahad kõike ise otsustada, raske on käskudele-keeldudele alluda. Varem loomulikuna tundunud rutiin tekitab soovi põgeneda. Väga hästi saad sisemist pinget maha laadida reisides, uusi kultuure avastades ja välismaalastega tutvudes.