Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
20. veebruar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 21. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hea aeg vaimseks tegevuseks. Mõistus on ergas ja energiat palju. Suudad suurepäraselt süveneda, oskad märgata ja analüüsida nii pisidetaile kui ka hoomata tervikpilti.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Küllap tunned end rahuliku ja tasakaalukana. Närvi võib ajada peamiselt see, kui keegi sind takka kiirustab ja sa ei saa asju omas tempos tasapisi teha.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tahad kätt elu pulsil hoida, igasugustes tegemistes kaasa lüüa ja iga asja kohta oma arvamust avaldada. Võimalik, et oled küllaltki jonnakas ja vaidlushimuline.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled midagi alustanud planeerimata, jättes olulised aspektid kahe silma vahele. Nii ei kulge asjad sinu ettekujutuse kohaselt, pead palju pusserdama, üht-teist otsast alustama.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Avalikuks võib saada info, mida parema meelega enda teada hoiaksid. Pead kellelegi aru andma, miks sa asju salamisi ajada oled eelistanud.

Neitsi
23. august – 22. september

On palju suhtlemist inimestega, kellega on keeruline ühist keelt leida. Sul on raske kompromissile minna, raske aktsepteerida arusaamu, mis sinu omadega ei haaku.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tegele igapäevaste asjadega, hoia pigem madalat profiili. Ei ole mõtet end konfliktidesse segada ja kes-teab-mille eest võitlema hakata – kus vähegi võimalik, säilita rahu.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Hukka mõista on kergem kui mõista. Kohati on väga keeruline kaaslastest aru saada, eriti juhul, kui nad oma mõtteid ja tundeid ärritunud või vinguval toonil väljendavad.

Ambur
22. november – 21. detsember

Elul on sulle üht-teist pakkuda, aga pead olema valiv. See, mis paistab tulutoov, ei pruugi seda tegelikult olla. Võib tulla kokkupuutumist petistega, kes üritavad su arvelt teenida.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

On jõudu ja tahtmist, et midagi ära teha. Kui oled tundnud, nagu valitseks su elus seisak, suudad surnud punktist üle saada ja asjad uue hooga liikuma lükata.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võimalik, et oled küll pisut väsinud ja tüdinud, käidav tee tundub sulle etteaimatav ja igav, ent kui praegu pooleli jätad, pole sa tagantjärele endaga sugugi rahul.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kõrvaltvaatajate märkused ei suuda sind niisama lihtsalt endast välja viia. Saad aru, milline kriitika on asjakohane, mis aga on tühipaljas lahmimine.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Algaval eluaastal mängivad olulist rolli isiklikud suhted. Kui sul ei ole hetkel kindlast partnerit, võid ta nüüd enda kõrvale leida. Uueks armastuseks võib osutuda isik, keda juba pikki aastaid tunned. Ära karda karjääri vallas muudatusi teha – et jõuliselt edasi liikuda, peab millestki loobuma.