Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
19. veebruar 2020, 22:21

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 20. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tänane kaduneljapäev on ideaalne aeg suurpuhastuseks, kappide ja tubade põhjalikuks tuulutamiseks. Ka õues tasub koristada, vajadusel risu põletada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Esined julgelt ja veenvalt, suudad inimestele mõju avaldada ja oma tahtmist saada. Võimalik, et nüüd õnnestub jõuda ammuse küllalt kõrge eesmärgini.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Naudid vaimset tegevust. Üllatad oma kaaslasi näidates, et sul on teadmisi, millist neil aimugi pole. Sinu tarkusest ja nutikusest on kasu kogu kollektiivile.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Edasi tuleb minna samm sammult. Kõhklemist on üksjagu, mõnevõrra on sellest kasugi – liiga enesekindlalt ja kiires tempos tegutsemine ei oleks praegu hea.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Töistes olukordades võid tunda, et sul on liiga vähe infot või napib mõne ülesande täitmiseks teadmisi ja oskusi. Sel juhul ei jää üle muud, kui asuda ennast täiendama.

Neitsi
23. august – 22. september

Nüüd on sul mänguruumi rohkem. Eriti puudutab see tööalaseid võimalusi – mingid muudatused seoses töökorraldusega tekitavad olukorra, kus valik on sinu.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tööl annavad pinged järele. Vahet pole, kas said oma tahtmise või pidid rivaalidele õiguse andma, nüüd on aeg selleks, et tempo maha võtta, puhata ja jõudu koguda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Meeskonnatöö ei suju. Kui ka sinul on tahtmist ja jõudu, ei suuda sa teisi kaasa haarata. Võib olla erimeelsusi, teie soovid on erinevad ja ühiste eesmärkide püstitamine ei edene.

Ambur
22. november – 21. detsember

Pole mõtet endale liiga palju kohustusi kanda võtta. Tee ära see, mis on möödapääsmatu, arvesta sellega, et positiivset energiat annab ikka eeskätt meeldiv tegevus.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled auahne, tunned, et suudad tööalaselt paljugi saavutada. Tegutsed süsteemselt selle nimel, et midagi ära teha, sellega silma paista ning tunnustust saavutada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

See, mida ise tahad teha võib suuresti erineda sellest, mida ühiskond sinult ootab. Kohustuste koorem on raske, see seab sulle piirid, milles sa püsida ei taha.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled emotsionaalne, kui teised ei käitu ootuspäraselt, lööb see sind kergesti endast välja. Ära ürita oma tundeid eirata või lämmatada – miski ei kao iseenesest.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Uuel eluaastal tuleb sul olla kannatlik ja visa. Su eesmärgid olgu konkreetsed. Ära proovi kindlust tormijooksuga vallutada, liigu kindlat strateegiat kasutades tasa ja targu edasi. Kui end väsinuna tunned, võta aega puhkamiseks. Ära ole enda vastu liiga range ja nõudlik.