Foto: Pixabay
Müstika
22. veebruar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 23. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Head võimalused tekkivad ootamatult. Pead suutma kiiresti reageerida ja olukorda hinnata, sest ka otsuste tegemiseks pole sulle ülemäära palju mõtlemisaega antud.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sulle on tähtis väline ilu. Eelistad kalleid ja silmatorkavaid rõivaid, küllap soetad midagi uut oma garderoobi. Seltskonnas oled aktiivne ja jutukas, tahad olla tähelepanu keskpunktis.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled oma lähedaste suhtes väga nõudlik – ootad neilt täpsust, ausust ja õigeid otsuseid. Kipud olema kontrolliv ja oma nägemust peale suruma.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ootad kaaslastelt palju, samas märkamata, kas ise ka sama tugeva panuse annad. Sul on raske aktsepteerida arvamusi, mis sinu omast erinevad.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Energiat on palju, ent sa ei pruugi seda kuigi mõistuspäraselt kasutada. Sul on kalduvus suure hurraaga tegutsema asuda, kuigi mõistlikum oleks enne asja planeerida.

Neitsi
23. august – 22. september

Kipud suhtuma kallimasse kui omandisse, tahad teda liigselt kontrollida. Kui teine rohkem vabadust vajab, tekitab see sinus umbusaldust ja armukadedust.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Täna sinuni jõudvast, võib-olla üllatuslikust teabest palju kasu – oskad selle valguses ümbritsevaid inimesi objektiivsemalt hinnata ja nendega suhteid kujundada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tagasilöögid tulevad sealt, kust sa tõttöelda peaksid neid juba ammu oodata oskama. Olulised asjad, millele sa pole õigel ajal tähelepanu pööranud, tekitavad probleeme.

Ambur
22. november – 21. detsember

Vajad eelkõige vaheldust, püüdled vabaduse ja sõltumatuse poole. Oled avatum ja vabameelsem, oskad elust, eriti aga vastassoo seltskonnast rõõmu tunda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võimalik, et see inimene, kelle oled enda jaoks välja valinud, on miskipärast vastumeelne su lähedastele, näiteks vanematele, ja sellel pinnal tekib üksjagu pinget.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sind võib vallata kihk mööda poode käies ilusaid, ent mitte vajalikke asju osta. Kui sa hoolikas pole, maksad mõttetult palju ka selle eest, mida sul tegelikult vaja läheb.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kas sisemise soovi või mingite väliste asjaolude tõttu veedad rohkem aega oma pereliikmete seltsis. Mõtled sellele, mismoodi seljatagust kindlustada ja suhteid tugevdada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Algaval eluaastal tekib võimalusi salajased unistused ellu viia. Võimalik, et kunagi utoopilisena näinud loomingulisest ideest vormub nüüd täiesti realistlik äriplaan. Usalda intuitsiooni, analüüsi unenägusid – need võivad anda vihjeid valikute tegemiseks. Ära aja sassi isiklikke vajadusi ja töösuhteid.