Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
18. veebruar 2020, 22:21

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 19. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tõenäoliselt tuleb sul inimeste ees sõna võtta. Pane rõhku sellele, et näeksid välja esinduslik ja enesekindel, naerata julgelt ja vaata inimestele silma.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Päev on vaheldusrikas ja huvitav, sul on palju suhtlemist erinevate inimestega. Ees võib seista lühireis, mis on tõenäoliselt seotud õppimise või enesetäiendusega.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Aeg võib materiaalses mõttes soodsaks osutuda. Hoia silmad-kõrvad lahti, tõenäoliselt avaneb võimalusi, et oma teadmiste-oskustega päris korralikult teenida.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Eraelus võid endale nõrkust ja abitustki lubada, kuid niisugune käitumine ei tule sulle tööalaselt kasuks. Ära looda, et kolleegid sind vaid ilusate silmade eest tunnustavad!

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled uudishimulik ja avatud, ühtviisi meeldiv ja kasulik võib olla nii üksinda olles tundide viisi raamatute lugemine kui toredas seltskonnas reisimine.

Neitsi
23. august – 22. september

On asju, millest oled kaua unistanud ja mille ellu viimiseks mõtteis juba ammu plaane teinud – ehk on just nüüd aeg lõpuks ometi need plaanid ka ellu viia.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Mõte liigub aktiivselt, tekkida võib ideid tegevuse organiseerimiseks. Kui oma targad mõtted mõistuspäraselt ellu viid, saad materiaalset olukorda üksjagu parandada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Enesetunne on hea ja meeleolu reibas, tahad tegutseda ja usud endasse. Põhimõtteliselt on see ju positiivne, ent sellega kaasneb ka oht ennast üle hinnata.

Ambur
22. november – 21. detsember

Võib tulla häid mõtteid, mismoodi meeldivast tegevusest endale sissetulekuallikas kujundada. Täpsemate plaanide tegemisel vajad kindlasti asjatundlike inimeste nõuandeid.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Peaksid kokkulepete sõlmimisel ettevaatlik olema. Kõik ei pruugi olla nii, nagu algul paistab. Millegi uuega alustamise nimel vanade sildade põletamine on lubamatu.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võib juhtuda, et sul tuleb oma plaane käigu pealt muuta või eesmärke ümber hinnata. Ent sa ei tohiks muudatusi karta – need ei mõju kitsendavalt, annavad pigem uusi võimalusi.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tasub analüüsida enda soove, vajadusi ja perspektiive. Kasu on nii oskusest ennast väärtustada kui ka enesekriitilisusest, millegagi ei tohi ainult üle piiri minna.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja või Kalad! Algaval aastaringil on sul küllaga jõudu ja enesekindlust. Oled tasakaalukam, teed mõistuspäraseid otsuseid. Õpitu jääb kauaks meelde ning toob tulevikus kasu. Armastus võib lõkkele lüüa tööpostil. Kui oled sündinud tänasel kuupäeval ega tea kindlalt, mis on su päikesemärk, küsi astroloogilt!