Caroline Flack (1979 - 2020)Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
17. veebruar 2020, 09:13

Inglise telekaunitar võttis endalt kohtuprotsessi eel elu (6)

Briti reality-saate "Armastuse saar" juht Caroline Flack leiti oma Londoni kodust surnuna. 40aastane staar, kel oli kunagi armuromaan noore prints Harryga, pidi kolme nädala pärast astuma kohtu ette süüdistatuna kalleletungis oma peigmehele.

Londoni politsei oli saanud 12. detsembril väljakutse Flacki koju, kust leiti eest verine mees - tema elukaaslane, endine tennisist Lewis Burton. Vaatepilt olnud nagu õudusfilmis, ka Flack oli verine. Kohtu andmeil oli teletäht rünnanud magavat meest laualambiga, kui avastas tema telefonist truudusemurdmisele viitavad sõnumid.

Burton ei tahtnud kallaletungile kohtulikku käiku anda, väites, et ta pole ohver, vaid tunnistaja. Kuid võimud määrasid kohtuprotsessi alguseks 4. märtsi. Vahi alt vabastatud Flack elas sügavalt üle, et ta ei tohtinud elukaaslasega enam ühendust võtta. Daily Mirrori teatel oli teletäht politseile öelnud, et tapab end ära. Sõbrapäeval avaldas võimude soovitusel seni sotsiaalmeedias vaikinud Caroline armsa fotosarja oma koeraga, kuid järgmisel päeva saabus valus uudis tema surmast.

 
 
 
View this post on Instagram

❤️

A post shared by Caroline (@carolineflack) on

Mänedžmendi kinnitusel kartis Caroline, et tema kohtuasjast tehakse näidisprotsess, ja elas seda sügavalt üle. Lisaks hekseldasid Briti kõmulehed Flacki personaalasja arvukates artiklites. The Sun on nüüdseks mitmed sensatsioonihimulised lood oma veebiküljelt eemaldanud.

"Prokuratuur nõudis protsessi, ehkki teadis Caroline'i habrast psüühilist seisundit ning ka seda, et väidetav ohver ei toeta asjale kohtuliku pöörde andmist ning seadis prokuratuuri versiooni [12. detsembri] sündmustest kahtluse alla," vahendab BBC News Flacki mänedžmendi avaldust. 

Lewis Burton on oma kallima enesetapust sügavas leinas. "Mu süda on murtud, meie vahel oli midagi erilist. Olen sõnatu, olen tohutus valus, igatsen sind nii väga. Ma tean, et sa tundsid end minu seltsis turvaliselt. Sa ütlesid: sinu juures ei mõtle ma millestki muust, aga mind ei lubatud sinu juurde, ma muudkui anusin ja anusin," kirjutab Burton sotsiaalmeedias ning lubab olla Caroline'i hääleks. "Ma tõotan, et küsin ära kõik need küsimused, mida sa küsida tahtsid, ja saan kõik vastused. Mitte miski ei too sind tagasi, aga ma püüan käituda iga päev nii, et sa minu üle uhkust tunneksin. Armastan sind kõigest südamest."