Elton John mullu oktoobris. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
17. veebruar 2020, 09:20

VIDEO | Elton John kaotas laval hääle ja puhkes nutma (7)

Hüvastijätuturneega Uus-Meremaale jõudnud Elton John pidi pühapäevase Aucklandi kontserdi katkestama hääle kaotamise tõttu. Vanameister oli nii põdura moega ja ahastuses, et ta tuli lavalt minema aidata.

Iltalehti teatel esitas nädal varem Los Angeleses parima laulu Oscari vastu võtnud Elton parajasti oma ammust hitti "Daniel", kui ta kaotas hääle ja viipas bändile, et see mängimise lõpetaks.

Kui popmuusikalegend publiku poole pöördus, kostis kõlareist vaid vaevukuuldav krägin. "Kaotasin praegu täiesti hääle. Ma ei saa laulda. Ma pean lahkuma. Andke andeks," ütles Elton oma fännidele ja puhkes meelehärmist nutma. Saalitäis publikut suhtus kontserdi katkemisse õnneks mõistvalt ning toetas oma lemmikut valju aplausiga ja tema nime skandeerimisega.

Elton seletas hiljem Facebookis, et tal oli samal päeval diagnoositud kopsupõletik. "Kuid olin kindlalt otsustanud anda teile parima sõu, mis inimlikult võimalik on. Mängisin ja laulsin kõigest südamest, kuni mu hääl üles ütles. Olen pettunud, endast väljas ja kahetsen väga. Andsin teile endast kõik. Aitäh teile erakordse toetuse ja armastuse eest, mida te mulle tänasel esinemisel näitasite."