Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
17. veebruar 2020, 00:10

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 17. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Julged võtta vastustust ja alustada tegemisi, milles tulemuseni jõudmine nõuab pikaajalist pingutamist ja visa tööd. Su eesmärgid on kõrged, ent siiski realistlikud.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled miskitpidi segatud teiste inimeste konfliktidesse. Sul pole võimalik neutraalsele positsioonile jääda ja kõigiga hästi läbi saada, tahes tahtmata pead poole valima.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Su peas keerleb huvitavaid mõtteid, samas aga on õhus ka hulk probleeme, millele lahendust otsid. Esmatähtis on inimestega otsesõnu rääkida.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Elu on pidevas muutumises. See, mis toimub sinu isiksuslikus arengus, võib lausa pöördeline olla. Anna endale aru, mida saad ise ära teha, mil määral aga teistest sõltud.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tasub taaskord käsile võtta kunagi liiva jooksnud projektid – seda, mis kunagi ebaõnnestus, saab uuesti ja palju paremini teha.

Neitsi
23. august – 22. september

Vaatad julgel pilgul tulevikku. Tasub astuda samme selleks, et unistusi reaalsuseks kujundama hakata – julgetest visioonidest hakkavad tasapisi vormuma konkreetsed plaanid.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tekkida võib uusi tutvusi, võid isegi armuda, ent see ei toimu suure pauguga, vaid järk-järgult teist inimest tundma õppides ja tema positiivseid jooni avastades.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Eneseusk on tugev, samas ei hinda sa oma võimeid üle. Näed, mida oled suuteline saavutama, milline on su võimete piir, seega sead endale kõrged, kuid saavutatavad eesmärgid

Ambur
22. november – 21. detsember

Harjumuspäraseid tegutsemisstrateegiaid kasutades jõuad pigem varem kui hiljem ummikseisu. Mingid tõekspidamised on vananenud, murra iganenud veendumuste nõiaringist välja.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Praegu häirivad sind tavalisest enam su kaaslaste halvad või tüütuna mõjuvad harjumused. Ärritab seegi, kui pead kellelegi üht ja sama asja mitu korda seletama.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kipud unustama või asju kaotama, suhtluses kaasinimestega tuleb ette möödarääkimisi. See aeg ei ole hea lepingute sõlmimiseks ega suuremateks rahalisteks tehinguteks.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ehk oled kellelegi kunagi „varba peale astunud“ ning nüüd ihkab ta sulle kuidagimoodi tagasi teha. Tuleb olla ettevaatlik, muidu võib sellest üht-teist halba sündida.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Uuel eluaastal võivad mõistus ja tunded nii mõnigi kord vastuollu sattuda. Pea ütleb üht, süda sootuks teist. Uneilmas ihkad romantilist armastust, ent kui suurema osa ajast ja energiast töösse panustad, toob see juurde raha ja veelgi suuremat vastutust. Võta aega iseenda jaoks ja vastassooga suhtlemiseks.