Uku SuvisteVideo: Tatjana Iljina
ÕL TV | Õhtuleht
16. veebruar 2020, 00:10

ÕL VIDEO | Uku Suviste: alati saab midagi paremini teha (19)

"Oli natuke teistsugune tunne kui eelmine aasta. Eelmisel aastal ei osasnud nagu midagi oodata. Sellel aastal oli nii palju teistmoodi, et žürii poolt ma küll sisse ei saanud, aga nimi öeldi varem ära ja praadimist oli tänu sellele vähem," jagas "Eesti laulu" teisest poolfinaalist edasi pääsenud Uku Suviste vahetuid emotsioone pärast tulemuste teatamist. 

Laulja sõnas, et ei ole veel jõudnud lähedaste kommentaare ja tagasisidet vastu võtta, aga telefon on terve õhtu tagataskus värisenud. "Nii palju, kui mõned sõbrad ja vanemad mulle on helistanud, on kõik väga positiivne," sõnas laulja.

Kuigi visuaalselt oli Uku lava ülesehitus üks detailsemaid, oli laulja füüsiline pingutus minimaalne. "Tegelikult olen ainult ühe koha peal. Ma ei teagi, varasemat esitust, kus olen ainult koha peal," naeris ta.

"Aga kas finaalis tutleb muudatusi? Tuleb," lubab ta.

"Väikesed muudatused ilmselt tulevad, minimaalselt. Kuna Saku suurhallis on suurem lava, siis puudutavad muudatused ka režiid, mis plaane tasub võtta. Alati saab ju midagi paremini teha," on laulja kindel. 

Vaata ka täispikka videot.