IngerVideo: Tatjana Iljina
ÕL TV | Õhtuleht
15. veebruar 2020, 23:35

ÕL VIDEO | Inger: mul on hea meel, et see laul läks inimestele korda (87)

"On uskumatult hea ja südantsoojendav tunne, kuna mingis mõttes ei oleks edasipääsu uskunud. Teist aastat on natuke teine ja rahulikum tunne siia tulla," rääkis "Eesti laulu" teisest poolfinaalist edasi pääsenud Inger Fridolin Õhtulehele pärast üritust. 

"Aga mul on nii hea meel, et see laul läks inimestele korda." Inger sõnas, et oli enne lavale minekut tundnud suurt tänutunnet selle eest, et on nii kaugele jõudnud. "Tundsin, et andsin täna laval endast kõik - üle saja protsendi ja oli näha, et see jõudis ka inimestele."

Kindlustunnet andis lauljale eriti zürii ja muusiku Andres Kõpperi toetus. "Arvan, et "Eesti laulu" poolfinaalis andis suurt tunnustust see, kui žürii rääkis. Žürii valikus nelja sekka valituks saada oli tõeliselt tore. See andis mulle tõeliselt palju energiat juurde ja pani mõtlema, et võibolla see muusika ja "Eesti laulul" olemine on see, mida pean tegema."

Ingeri sõnul oli tema esitus olnud küll veatu, aga lubab finaalis siiski väikeseid muutusi, mida veel ei avalda.

Inger Fridolini võistluslaul "Only Dream" valmis koostöös produtsendi ja mänedžeri Karl-Ander Reismanniga, kellel on selle aasta finaalis võistlustules neli laulu. 

Vaata ka täispikka videot!