Jeff Bezos tuli oma uue südamedaamiga avalikkuse ette jaanuari keskel Indias Mumbais Amazon Prime Video peol. Abielu purunemisest oli ta teatanud tõtakalt aasta varem, et ette jõuda National Enquireri pommloost tema salasuhte kohta. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
14. veebruar 2020, 16:46

Amazoni boss ostis armupesaks Los Angelese kalleima maja (5)

Amazoni veebipoe rajaja ja omanik Jeff Bezos püstitas Los Angelese kinnisvararekordi, soetades 165 miljonit dollarit maksva häärberi, mille lossiks nimetamine pole liialdus. Kuulu järgi on hiigelvillasse paigaldatud põrand, millel Napoleon seisis oma Josephine'ile abieluettepanekut tehes!

Wall Street Journali teatel kuulus Beverly Hillsis asuv loss varem meediamogul David Geffenile, kuid algselt Warnes Brosi fimistuudio presidendile Jack Warnerile, kes lasi lõunaosariikide stiilis häärberi püstitada 1930. aastatel.

Los Angeleses ja selle ümbruskonnas pole ühepereelamu eest varem nii üüratut hinda makstud. Kahtlemata kolib Bezos rekordmajja koos oma uue kallima Lauren Sanchezega, kelle pärast ta lahutas 25 aastat kestnud abielu oma laste ema MacKenzie Bezosega. 

Ajakiri Architectual Digest kirjeldab häärberit tüüpilise stuudiomoguli mõisana, kus on hiiglaslikud terrassid ja aiad, kaks külalismaja, lastetuba ja kolm kasvuhoonet, tenniseväljak, bassein, golfiväljak ning motell koos teenindusgaraaži ja bensiiniautomaatidega.