"Rannamaja: raju reede"Foto: Kuvatõmmis
Tele
14. veebruar 2020, 16:15

Hunt lambanahas! „Rannamaja: raju reede“ uus noormees osutus rusikakangelaseks (12)

Tõsieluseriaali „Rannamaja: raju reede“ hooaja eelviimases osas otsitakse kaaslast Tabiverest pärit Timole. Sportlik noormees tundus igati viks ja viisakas hetkeni, mil alkohol tema keelepaelad avas. Selgus, et talle meeldib tihti probleeme rusikatega lahendada ja üks juhtum, mille tagajärjel kannatanu kanderaamil ära viidi, on praegugi politseis uurimise all.

Jalgpalliklubis Jõgeva Wolves mängiv Timo on kena noormees, kelle Tabivere kodu avaldas „Rannamaja“ neidudele muljet. „Siia kõlbab naist tuua küll,“ arvas Ada. Seidi nõustus, sest tema terav silm ütles kohe, et tolle duši alla mahub ka kahekesi. Kuigi vahepeal tundus, et noormehe suust peab tangidega sõnu välja tirima, õnnestus staar-kosjamooridel teada saada, et Timo viimane suhe kestis 6 aastat ja vallaline on ta olnud veidi üle aasta.

Tundub, et Timo on keskmine Eesti mees, kes alguses ei saa vedama, aga pärast pidama. Kui esimesed kokteilid Põlva ööklubis „Kino“ joodud said, pääses jutt nagu paisu tagant ja „Rannamaja“ neiud said osa suuremat sorti südamepuistamisest. Noor jalgpallur tunnistas, et tal kipub pidudel alati kakluseks minema. „Ma ei nori mitte kunagi kellegagi purjus peaga tüli, aga tavaliselt tuleb alati keegi minuga tüli norima ja siis ma lähen närvi ja annan kohe lõuga“.

Timo põhiliseks usaldusisikuks osutus Seidi, kes kuulis talt rohkem infot, kui oleks tahtnud teada. „Tegu polegi nii vagura poisiga kui alguses tundus,“ oli Seidi sunnitud oma algset hinnangut muutma. Mehe kohta, kes pidevalt kordas, et ta ise tüli ei otsi, satub Timo hämmastavalt tihi sekeldustesse: „Mul tegelt üks probleem on praegu politseis“. Nimelt oli tundmatu meesterahvas ühel peol Timo õele pihta läinud ja hakanud talle vulgaarsuste saatel telefonist pilte näitama. „Ma läksin jumala närvi, lõin talle peaga näkku ja esihamba välja.“ Kannatanu kaotas seepeale teadvuse ja kiirabi viis ta kanderaamil ära.

Lõpuks õnnestus „Rannamaja“ neidudel pihtimine pausile panna ja asuda Timole kaaslast otsima nagu saade ette näeb. Kas Timo leidis endale naise, kes teda ohjes hoiaks, seda näed SIIT