Cambridge'i hertsoginna Catherine Põhja-Iirimaa farmis. Foto: PA/Scanpix
Inimesed
15. veebruar 2020, 10:00

VIDEO | Hertsoginna Catherine astus kaamerate ees silmitsi suure hirmuga (2)

Prints Williami abikaasa Catherine tegi eelmisel nädalal üllatusvisiidi Põhja-Iirimaale, kuid visiidi üheks haripunktiks kujunes kohtumine maoga.

38aastane Cambridge'i hertsoginna kohtus Belfasti lähistel Newtownardsis kohalike vanemate ja vanavanematega, et rääkida nende kogemustest laste kasvatamisel ning tutvustada oma projekti "5 Big Questions on the Under Fives". Kolme lapse ema käis ka kohalikus avatud talus loomade ja lastega kohtumas. Ark Open Farmi omanik Stewart Donaldson rääkis enne hertsoginna visiiti ajakirjandusele, et Catherine ootab pikisilmi kohtumist peaaegu kõigi loomadega. Ainsaks erandiks oli maisi-roninastik, keda hertsoginna enda sõnul kardab nagu teisi madusid. 

Prints Williami abikaasa paistis Daily Mirrori teatel esmalt veidi hirmunud, kui talle pakuti võimalust madu kätte võtta. "Olete kindel, et tohib? Oh issake!" ahhetas hertsoginna maisi-roninastikut ettevaatlikult piieldes. "Kas teda tuleb kuidagi eriliselt hoida?" uuris hertsoginna, kuid sai ebalusest jagu ning võttiski mao vapralt käte vahele.