Blogid
13. veebruar 2020, 17:12

Dilaila kolumn | Kes täna kokkab?

Öeldakse, et armastus käib kõhu kaudu. Meie hulgas aga liigub neid, kes valentinipäeva nädalavahetusel kindlasti peaksid hoiduma kallimale kõhutäie valmistamise eest, kui nad just järgmiseks aastaks juba uut kallimat välja pole vaadanud.

Pean tunnistama, et olen isegi kord kokkamisega endale ja kallimale unustamatu ühise elamuse loonud. Kes siis ei oleks kuulnud, et austrid on afrodisiaakum. Ning austrid ja šampanja koos verandal päikeseloojangut vaadates ... ah, romantika! Ehkki austrid näevad välja ja ka maitsevad kui naiste intiimsed kehaosad pärast maratonijooksu. Sellele, kes kalamarjad, austrid ja foie gras ihaldusväärseks on turundanud, tuleks küll Oscar või vähemalt Kuldmuna anda. Öäk!

Enivei, sain allahindlusega austreid ja lubasin kallimale eriti erilist üllatust. Kui me siis need jäletised nahka olime pannud, hakkas meil järgmisel päeval kiirelt palavik tõusma. Umbes lõuna paiku lükkasime teineteist pidevalt tualetist välja, et ise oksendama pääseda. Vähemalt saime mõlemad viis päeva järjest koos kodus olla ja kui meil natuke parem hakkas, ka filme vaadata. Ning võtsime mõlemad umbes viis kilo alla!

Mu sõber ootab väga valentinipäeva, sest tal on uus imeilus tips, kellele meeldivad jalka, õlu, autod ja Xbox. Keegi ei saa ometi nii täiuslik olla! Enivei, selle nädala algul kutsus tšikk mehe enda juurde romantilisele õhtusöögile, sest ta peab reedel töötama. Ta serveeris vedelat kartuliputru, rasvast nõretavaid friikaid ning nende kõrvale magusaid pannkooke, mille oli üle kallanud puljongiga. Ning küsis, kas mees tahab selle peale suhkrut. Nii et nüüd me siis teame...

Ahjaa, tuleb välja, et olen viimastel nädalatel kõikidele kolleegidele oma tagumikku näidanud. Nimelt olevat mu uus seelik, millesse ise täiega armunud olen, läbipaistev!