Foto: @kylli_kukk/Instagram
Inimesed
13. veebruar 2020, 11:24

Eestist pärit joogaguru sõlmis Soomes noore kavaleriga isevärki armulepingu (22)

Pärnulanna Kylli Kukest on saanud Soome tuntumaid joogatreenereid, kelle klubi Shanti on riigi suuremaid. 48aastane eestlanna lööb põhjanaabrite ajakirjanduses laineid ka oma iselaadse armulepinguga.

48aastane joogatreener, lektor ja kirjanik räägib Soome naisteajakirjas Me Naiset avameelselt oma armusuhtest 13 aastat noorema ettevõtja ja personaaltreeneri Toniga. 2016. aastal tutvunud paar kolis kuu aja pärast kokku. Juba esimesel kohtamisel tuli jutuks laste saamine – Kylli nentis, et Toni on selleks parimais aastais, kuid tema ise oli leppinud asjaoluga, et lapsi ta ei saa. Viljakas eas olid eestlanna armusuhted luhtunud. 

"Leppisime kokku, et oleme praegu koos, aga kui Toni tahab peret luua, lasen tal minna. Panin meie suhtele mõnes mõttes ajalise piiri." Kylli andis noorele kallimale ka kooselus vabad käed: kui Toni töö asjus paariks kuuks Hispaaniasse sõitis, ärgitas Kylli teda teiste naistega seksima. "Ütlesin, et ma ei saa eeldada, et selline kraps noor mees minu pärast kuude kaupa tsölibaadis elab."

Sügisel 2018 mindi rahumeelselt lahku. Kylli sõnul polnud sellega seotud keegi kolmas osapool ning nad on Toniga endiselt sõbrad. Kui mees peaks pere looma, lubab Kylli last hoidma tulla. Ta kinnitab intervjuus, et on praegu õnnelik vallaline.