Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
15. veebruar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 16. veebruar 

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tegutsemistahe on suur, aga kui tormad ettevaatamatult pea ees tegevusse, mõtlemata läbi, milliseks kujunevad su tegude tagajärjed, võib pahandusi tekkida.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sisepinged on tugevad, parim viis nende maandamiseks on sportimine. End kehaliselt pingutades muudad oma lihaseid tugevamaks ja saad ka hingekeeled kenasti tasakaalu.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sinu enesetunne paraneb tunduvalt. Oled valdavalt rõõmsameelne, tänu optimistlikule suhtumisele ei lähe sa probleemide pärast närvi ja lahendad need linnulennult.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Aeg sobib praeguste suhete süvendamiseks ja ka uute tutvuste arendamiseks. Küllaltki lihtne on teistest inimestest aru saada. Sind hinnatakse kui head kuulajat.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Seisad valikute ees, sul ei ole kerge otsuseid vastu võtta. Igal asjal on oma head ja halvad küljed. See, mis sulle meeldib ja sobib, võib kellegi teise meelest veider näida.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled sisemiselt tasakaalus, nii õnnestub kenasti ka igasuguse tegevuse planeerimine. Hindad olukordi realistlikult, saad aru, palju miski asi aega ja vaeva võtab.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ka juhul, kui teiste arvamused sulle vastukarva on, respekteerid igaühe õigust isiklikku seisukohta omada. Sa ei suru ennast peale, annad oma suhtluspartnereile ruumi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Praegused kohtumised ja jutuajamised võivad viia selleni, et keegi pakub sulle ootamatut võimalust oma kunagine unistus realiseerida. Küllap on õige hetk kätte jõudnud.

Ambur
22. november – 21. detsember

Vihastad kergesti, kui teised sinu ootuste kohaselt ei käitu või sinu vaateid ei jaga. Tigetsemise ja tujutsemise asemel peaksid hoopis kriitilise pilguga peeglisse vaatama.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Nüüd saad tulevikku vaadata julge, ent samas realistliku pilguga. Sulle avaneb avar perspektiiv, näed huvitavaid võimalusi. Eesmärgid, mida enesele püstitad, on kõrged.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sa ei pruugi end kuigi kindlal positsioonil olevana tunda. Tekib olukordi, mis sunnivad sind tagasi vaatama kunagistele seikadele, mida parema meelega unustada tahaksid.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kui poodi satud, võib ostuhullus võib sind tugevasti haarata. Märkad palju niisuguseid asju, mis ihaldusväärsed tunduvad. Kipud ostma emotsioonide ajel.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Sul on arenguvõimalusi, ent need võivad lihtsalt laiskuse tõttu käest libiseda. Armastad mugavust ja luksust, kipud valima kergema vastupanu teed. Iseenesest ei ole midagi halba selles, et elust rõõmu tunda, ent töises ja enesearendamise mõttes tasub end veidike takka sundida.